Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ideoloogiline võrdsusvolinik nõuab oma rahakotti

-
09.07.2023
Valitsusel oma rahva jaoks raha ei jätku, aga võõrastele jaotamiseks küll. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Enamikule inimestest seondub võrdsusvoliniku nimetus kohe Liisa Pakostaga, kes on nüüd globalistlikus projektis Eesti 200 ja veab seal homoagendat – selle voliniku ametikoht ongi Eestis juba ammu ideoloogiliseks muudetud.

Kuigi idee kohaselt on “Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku kantselei võrdse kohtlemise seaduse alusel tegutsev sõltumatu ja iseseisvalt tegutsev riigiasutus, mis tegeleb seaduses toodud ulatuses inimeste põhiõiguste kaitse ja edendamisega,” on see ehtne uusmarksismi pesa, mis peaks normaalses ühiskonnas ammugi laiali saadetud olema. Eestis aga kosub see riigi palgal ja tahab nüüd lausa omaette rahastamist.

BNS vahendab: “Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Christian Veske soovib, et voliniku kantselei eelarve oleks sotsiaalministeeriumi eelarvest eraldatud.” Kui tegu oleks ka tegelikult sõltumatu asutusega, siis võiks ta just sotsiaalministeeriumi vasakpoolsete pesast eraldada küll, aga nüüd tuleb lihtsalt üks puuk juurde.

Eesti suur häda ongi see, et sellised asutused nagu seesama võrdsusvoliniku kantselei ja inimõiguste keskus ei tegele juba ammu enam otseste inimõigustega ehk õigusega elule, peavarjule, toidule, turvalisusele jne, vaid nad kaitsevad kõiki neid nõrkusi, kapriise ja pahesid, mis on uusmarksistide poolt “inimõigusteks” kuulutatud.

Uued Uudised