Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Lääne diplomaadid on Thbilisi praidi laialiajamisest kohutavas šokis. Eesti soovoliniku raevukas separatism. Venemaal hakatakse abielu ja laste sündi toetama tasuta maaga

-
09.07.2023
Kas ei oleks siis mugavam võrdseks lõigata?

See, et tuhanded grusiinid murdsid eile läbi politsei kaitseliinidest ja ajasid laiali Tbilisi Pride’i, lammutades maha lava ja põletades LGBT lippe, tekitas paanikat ja raevu Gruusia pealinnas resideeruvate lääne diplomaatide seas.

Siin vaid mõned üheainsa uudisteagentuuri pealkirjad:

Saksamaa suursaadik Peter Fischer: Kurb päev Thbilisis, on rikutud rahumeelsete koosolekute vabadus“.

Suurbritannia suursaadik on vapustatud sellest, et festival Tbilisi Pride oli nurjatud vaatamata ettevalmistustele ja preventiivsetele meetmetele”.

Euroopa Liidu esindus on pettunud seoses Tbilisi Praid’i ärajätmisega“.

USA saatkond kutsus üles karistama seaduserikkujaid“. Ameeriklaste avaldus oli lausa ähvardav ja meenutas ultimaatumit.

Kohalike tegelaste avaldusi on veelgi rohkem. President kritiseerib teravalt siseministeeriumi, siseministeerium viitab aga sellele, et kõik jõud olid paisatud homofestivali kaitsele, kuid inimvõimetel on lihtsalt olemas piirid, ei saa ju hakata kasutama rahumeelsete protestijate vastu erivarustust – politsei evakueeris kõik geid turvaliselt ja keegi kannatada ei saanud.

Korraldajad „NPO Tbilisi Pride“ süüdistavad siseministeeriumit selles, et jõustruktuurid ei surunud jõuga homoparaadi takistama tulnud rahvamasse:

„Õiguskaitsjad selle asemel, et avaldada solidaarsust tagakiusatud gruppidele ja tagada nende õiguste kaitse garantiid, tõid kell 15.17 ühe homofoobse „Alt-Info“ liidritest Zura Maharadze ja läänevastase liikumise juhi Vato  Šakarašvili festivali toimumise paika, et veenda neid selles, et korraldajad on tõesti lahkunud.“

Võib-olla oleks Gruusia siseministeerium pidanud pöörduma abi saamiseks oma eesti kolleegide poole? Thbilisisse oleksid lennutatud meie juba kogenud heterodest eriüksuslased oma heterokoertega, ja ajanud heterogrusiinid laiali.

Paraku ei ole grusiinid vagurad eestlased.

+ + + + + + +    

Liisa Pakosta pikaajaline tegevus võrdõiguslikkuse alal viis selleni, et vastavat ametikohta enam keegi tõsiselt ei võta ja seda ametnikku nimetatakse „soovolinikuks“.

Selle pärandiga tuleb nüüd arvestada ka Pakosta mantlipärijal.

BNS teatab: „Eesti võrdõiguslikkuse volinik tahab oma raha“.

Esimene mõte oli, et kui Eesti sai oma raha, siis seal peal oli Koidula, Jakobson, Hurt ja teised sooliselt ebavõrdsed mehed ja naised, kes kehastasid eesti rahvusriiki.

Nii et soolise võrdõiguslase „oma raha“ kupüüride peal peaksid selle loogika järgi olema võrdsed sootunnustusteta lihakehad, müntidel aga Maario Mändmaa profiilid. Kurss oleks 1 soovoolik = 15 eurot. Asutused ja isikud, kes keelduksid soovoolikuid vastu võtmast, läheksid vanglates tekitatud vabadele kohtadele vihakõnelemise eest.

Või mõtles soovolinik „oma raha“ all mitte soovoolikuid, vaid tema oma raha?

No see on ju elementaarne: igasugused ametnikud tulevad suure palga eest tegema mingit mõttetut „tööd“ (Eestis on „õiguste kaitsjaid“ rohkem, kui inimestel õigusi), aga sellest ikka jääb väheks, ja siis nad hakkavad tahtma „oma raha“. Mõni saab vahele jäädes ajutiselt kinga, mõni lennutatakse karistuseks kuhugi eurostruktuuridesse, kus nad saavad „oma raha“ kühveldada lausa laia labidaga.

„Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Christian Veske soovib, et voliniku kantselei eelarve oleks sotsiaalministeeriumi eelarvest eraldatud,“ vahendab BNS-i uudist Postimees.

Issand jumal, kas soovolinikul on veel ka oma soovolitatud kantselei? Ja kõik saavad kõvasti üle 3 tuhande kuus per kärss? Ma siin rääkisin korduvalt, et meie kärpepoliitika valguses tuleks koondada meie võlts ja laisk Kadrioru kukkurametnik koos kogu tema kantselei ja endisest KGB-lasest nõunikuga (Putin arvab, et endisi luurajaid pole olemas), et säästa koolide ja laste jaoks 10 miljonit aastas, aga siin mingil Veskel on samuti kantselei ja ta nõuab veel lisa?

„Veske märkis kirjas rahandusminister Mart Võrklaevale, et voliniku suurema sõltumatuse saavutamiseks on vajalik muuta riigieelarve seaduses eelarve liigendust selliselt, et voliniku kantselei eelarve oleks sotsiaalministeeriumi eelarvest eraldatud. Tema sõnul toetavad ka sotsiaalministeerium ning majandus- ja kommunikatsiooniministeerium seda seisukohta,“ teatab BNS.

Mis suurem sõltumatus? Soovolinik on ju niigi absoluutselt sõltumatu – temast ei sõltu ju mitte midagi, kõik puhkevad naerma, kui kuulevad seda sõna.

„Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku kantselei on võrdse kohtlemise seaduse alusel tegutsev sõltumatu ja iseseisvalt tegutsev riigiasutus, mis tegeleb seaduses toodud ulatuses inimeste põhiõiguste kaitse ja edendamisega,“ teatab allikas.

See „sõltumatu ja iseseisvalt tegutsev riigiasutus“ on muidugi anekdoot. „Sõltumatu riigiasutus“ reformierakonna diktatuuri tingimustes on sama võimalik, kui mehepoja „iseseisev fallos“.

Sorry, ma peaksin vist nimetama soolise võrdsuse huvides ka kõik teised võimalikud genitaalide variandid, aga mina ka elatun „oma rahast“ ja olen sõltumatu.

Nii et minge oma „Sarved ja sõrad“ tüüpi kontoriga võrdsesse sinnasamusesse. Tehku seal Kristjanist võrdne Kristiina ja siis vastupidi, kasvõi kümme korda, aga minu kõhnenenud rahakott jätku rahule. Ma arvan, et meil on ammu valitsemas sooline võrdsus. Kui Koit Toome oma sääsehäälekesega esineb raskekaallase Mati Nuude mälestuskontsertidel ja paha häälega Mihkel Raud mälestab jällegi Valgret, siis on meie riigis kõik absoluutselt võrdsed.

+ + + + + + +

Närilised võitlevad usinalt eesti inimeste sündivuse vastu. Eestlaste säilimise eest kargul kindlalt seisev Postimees avaldas äsja Jürgen Ligi imikuvihkajaliku loo, kus autor “nimetab kriminaalseks mõtteviisi, mille järgi saab riiklikult lapsi tellida”.

Kui Ligi näitas rahvale just riigitööd tehes televisioonis oma genitaale, mõjutas ta vaatajaid just riiklikult, sest need olid riigimehe reproduktiivsed organid. Mingi kortsus kärbseseen üritab meid veenda selles, et riik ei peaks aitama noori peresid, vaid hoopis kärpima paljulapseliste perede toetusi ja rahastama eestlaste viljatuks lõikamist, nagu teevad hiinlased uiguuridega. Ärgu kurat ise paljunegu.

Kui tuntud ettevõtjatest geid tellivad endale raha eest lapsi, nagu põrssaid, ja neid lapsi sünnitab neile emiseks muudetud „surrogaatema“, naisinimene, siis on Ligil pudrumulk nagu kokku õmmeldud. Ei sõnakestki inimkaubandusest, naiste õigustest ega lihtsast inimlikkusest. Silmakirjalik kõrvuni seotud globaliseerunud raukprovintsiaal.

Lörtsite ja pilastate oma kommarite kambaga püha eesti perekonna mõistet ja sisu ajal, kui põliselanikest tühjenevasse Euroopasse tungivad liigsündivuse ja laisklemise tõttu liikvele läinud noorte meeste hordid.

Anname neile Eesti üle? Ka naabruses asuval inimvihkajalikul Venemaal muretsetakse selle eest, et tulevaste okupantide ja Kallase poolt oodatud venestajate read ei hõreneks. Venemaa Riigiduumas on valminud seaduseelnõu, mille kohaselt pered, mis on püsinud koos üle 10 aasta, hakkavad saama tasuta maad.

Sealjuures tähtsaimaks tingimuseks on ametlik abielu ja ühised lapsed.

Aga eestlaste valitud valitsus taotleb vähearvuliste eestlaste väljasuremist.

Ivan Makarov