Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti nomenklatuur ei saa läbi kaugete peremeesteta

-
10.07.2023
Muidugi ei puudu sellest globalistlikust kambast “ärmataja” Toomas Hendrik Ilves.
© UU

Vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri kirjutab sotsiaalmeedias ühest ideoloogilisest “nõukojast”, mis suunab Eestit uute peremeeste käpa alla.

“Minu tähelepanu juhiti ühele huvitavale MTÜ-le, mis kannab nime Eesti Välissuhete Nõukoda. See on asutatud 24. veebruaril 2021 ja selle liikmeteks on paljud prominentsed, eliiti või nomenklatuuri kuuluvad inimesed. Asutajaliikmed ja liikmed on toodud ära MTÜ lehel vastavas rubriigis.

Nõukoda deklareerib:

“Me oleme veendunud, et Eesti huvides on reeglitel ja iseäranis rahvusvahelisel õigusel põhinev maailmakord, kus usutakse valgustusajast pärinevaid ratsionaalseid imperatiive, kus kehtivad inimõigused ja -vabadused, demokraatia, õigusriik, liberaalne turumajandus ja austatakse vähemusi.

Eesti huvides on kaitsta neid väärtusi koostöös teiste riikidega, kes neid jagavad. Samuti usume, et Eesti püsimise tagavad tugevad suhted liitlaste ja partneritega, mille heaks Eesti peab pingutama iga päev.”

Tegemist on truuduseavaldusega Lääne revolutsioonilis-globalistlikule maailmanägemusele ja -korraldusele. See on praeguse Eesti eliidi usutunnistus ja vaade.

Konservatiivsed jõud, mis põhinevad kasvõi osaliselt kristlikel väärtustel ja kristlikul nägemusel Lääne tsivilisatsioonist, on sellega lepitamatus vastuolus.

Varem teenis Eesti nomenklatuur Moskvat ja nõukogude ideoloogiat. Kui see enam võimalik ei olnud, pöörduti Läände ja leiti sealt uued isandad, kes ajavad sama revolutsioonilist asja, ehkki veidi teisel kujul. Nõukogulikud väärtused ja tänapäeva Euroopa väärtused ei olegi nii vastandlikud – nad pärinevad nimelt samast antikristlikust lättest.

Küllap hoolitsevad need rohkem või vähem mõjukad inimesed oma igapäevases tegevuses selle eest, et Eesti püsiks “õigel kursil” ja et seda tagaks tugev võrgustik.”