Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKRIITIKLA: Eesti poliitika telg ja katalüsaator on endiselt EKRE. Karis matkib Savisaare habemega nalju. Putin olevat „religioonide valvur ja kaitsja“

-
10.07.2023

On aastasadu väidetud, et kõik asjad siin maailmas toimuvad armastuse nimel. See ongi õige, sest isegi kellegi vaenamine on tingitud sellest, et see keegi kuidagimoodi segab teatud isikul või grupil oma armastust teostada. Nii algeliselt seletatuna, aga keerulist ei ole siin midagi. Keeruliseks ajavad kõike seda need, kel on vaja teistelt midagi suurt ja olulist pihta panna, jällegi oma, ka perversse „armastuse“ nimel.

Kui Kersti Kaljulaid oleks tark ja haritud inimene, oleks ta ilmunud avalikkuse ette mitte maikas kirjaga „armastus on vaba“, vaid maikas „armastus on“. Punkt.

Ka meie vasakliberaalide üüratu, põhjatu, lõputu viha EKRE vastu on tingitud armastusest. See on nagu putinistist marodööri armastus tema enda pere vastu – vägistades ukraina naisi ja lapsi, mõtleb ta armastusega sellest, kuidas saab oma kallile naisele ja lastele trofeeteleka tuua, et kõik koos saaksid nad vaadata saadet „Moskva. Kreml. Putin“.

Meie oravad, peded, paavianisalgad, riigivargad, Kadrioru kukkurotid, vaenavad rahvuskonservatiive ja üldse eestlasi suurest armastusest võimu vastu ja võimaluse vastu alandada neid jälestavaid häid inimesi ja teha nendele piiramatult haiget. Kõik need toetuste kärpimised, maksude tõstmised, eesti keele hävitamine, perekonna demoniseerimine, kodude loovutamine metslastele ja laste vaimne ning füüsiline sandistamine on tingitud armastusest omaenda sadistliku olemuse vastu.

Loodan elada ajani, kui iga arst, kes oli seotud hormoonide ja skalpelli abil laste sandistamisega, saab oma teenitud palga ja läheb vanglasse nagu sadistlik pedofiil. Ja mittearstidest pedofiilid lähevad samuti vanglasse, aga mitte ei defileeri lasteaedade lähistel ja ei esinda meie parlamenti välismaal. Loodan elada ajani, kui homourkaks muudetud sotsiaalministeerium hakkab jälle teenima inimeste huve ja lahendama nende muresid. Kui seksuaalsel pinnal ärapööranud süvariiklased saavad kinnipidamisasutustes vajalikku psühholoogilist abi, et nad saaksid pöörduda tagasi normaalse elu juurde.

ERR avaldas täna Vikerhommiku saates käinud „salga“ juhi Tarmo Jüristo esinemise pealkirjaga „Kiik ega Kõlvart ei too EKRE-le kaotatud positsiooni tagasi“.

Räägitakse, et silmad on inimese hinge peegel. Salga pealiku hinge peegel on terve tema näoilme ja irve. Ta sobiks suurepäraselt meie praeguse võimu maskotiks.

„Keskerakonna fundamentaalne mure on olnud viimastel aastatel, et nad on kaotanud polaarse antipoodi positsiooni reformierakonna suhtes EKRE-le. Seda on väga keeruline tagasi saada ka uues olukorras, ükskõik, kas uueks esimeheks saab Kiik või Kõlvart. Raske on näha, mis see lipp peaks olema, millega keskerakond saaks selle positsiooni tagasi, kus nad aastakümneid olid. EKRE on selle koha tugevalt sisse võtnud,” pajatas Jüristo.

Kuidas te kõik üldse suutsite ennast kuidagimoodi põhjendada enne 2012. aastat? Tolleks ajaks jäi USA imperialism, võitlus millega oli N. Liidu eksistentsi nurgakivi, päevakorrast juba maas ja lustreerimata jäänud punase mõttemalliga sovettidel oli vaja mingit aseainet, uut vaenlase kuju. Ja hakatigi arendama stalinismi üht põhiliini – võitlust natsionalismiga. Seda enam et mõlema ajastu natsionalistidekütt Lauristin oli ikka tegev ja kõbus. SALK muidugi ka kamba peale ei anna välja ühtainsat Sorost, aga meie riik ja rahvas on ju ka väiksed, ja ega Soroski ja teised temasugused, ainult et väiksemad kalad, eemale ei jää. Kuna meie õigussüsteem on komplekteeritud just selle globaalse huvigrupi esindajatest, ei saa iial õiglast kohtlemist (karistust) ei lehtmed, kallased ega salgalised. Kõik nad on õigemad mehed, kui kõik ülejäänud elanikkond kokku.

On möödas valimised, on jõuga surutud läbi kõige jälgimad seadused taasiseseisvunud Eesti ajaloos, on südasuvi, seadusandjad on puhkusel, aga vasakliberaalide salgad ikka vibreerivad, podisevad ja esinevad. On hapukurgi hooaeg, austatud Vikerraadio eetris oli eile käinud oma pika lahutus- ja alkoholimurega Sandra Vabarna, täna aga võõrustati ekre- ja estofoobiast vaevatud aktivisti.

„Jüristo hinnangul ei ole tekkinud pinged keskerakonnas tühja koha pealt. „Siin on ka eesti ja vene erisus. Ukraina sõja ja EKRE tõusu taga on see kõik muutnud väga oluliseks,“ sõnas Jüristo.“

Nagu ironiseeriti jällegi vene ajal: „No ja kuidas sulle meeldis uus nõukogude film?“ – „Suurepärane! Peamine, et see on jälle sõjast“.

Nii saab sügavamõttelisest hinnangust „ei ole tekkinud pinged tühja koha pealt, siin on ka eesti ja vene erisus“ asja, kui ainult viidata Ukraina sõjale, nagu teeb kogu aeg kõigi meie sisehädade puhul Kaja Kallas, ja EKRE-le, nagu teeb kogu see liberaalksenofoobide internatsionaal. Kas 2007. aasta aprillisündmusi ja 2008. aasta Gruusia sõda ei tahaks mainida? Siis jäi EKRE sünnipäevani veel 4 aastat. Aga missugused muutused toimusid siis kasvõi siinses vene meedias! Eesti Raadio vene programmi peatoimetaja Mari Velmet oleks Tallinna keskturul äärepealt peksa saanud selle eest, et ostis pudeli „Boržommi“!

Meie riigimeedia kirg eksponeerida lakkamatult igat masti aferiste, putiniste  ja estofoobe on põhiliselt tollest ajast pärit. Eesti riigi vastu väsimatult tegevust arendav Yana Toom lausa elab ERR-is.

Aga süüdi on muidugi EKRE.

+ + + + + + +

Mäletate episoodi, kui tallaalune Ervin Abel ütles filmis „Siin me oleme“, et ta on elu aeg napsi- ja naljamees olnud?

See fraas tuli kohe meelde, lugedes Virumaa Teataja pealkirja „EESTIMAA SUVEMÄNGUD / President Alar Karis viskas avamisel nalja: minu suurim sportlik saavutus on teine koht iluuisutamise kostüümivõistlusel“.

Ei tahaks nüüd Edgar Savisaare mälestust sellise võrdlusega kuidagi madaldada, aga Savisaarel oli iluuisutamisega eriti tihe seos. Ühes reklaamiklipis ta iluuisutas ise siis veel noorukese Glebova juhendamisel. Pärast avaldas keegi naljahammas seoses sellega vastuvideo, kus metskult järvejääl lakkamatult kukub kõhuli, tõuseb taas, sõrad libisevad laiali ja ta prantsatab jälle.

Kui p.resident ei suuda iseseisvalt isegi nalja teha, ei tasu teda sellistele üritustele kutsuda. Ilmselt kaheksa seaduse korraga allakirjutamine kurnas teda nii vaimselt kui ka füüsiliselt.

+ + + + + + +

Eesti võimud  paganama sotsisortside eestvedamisel tallavad EELK peal ja rüvetavad püha naise ja mehe liitu, Rootsis põletatakse koraani, aga Venemaa verine sadist poeb moslemitele, õigeusklikele ja nüüd on Liibanoni linnade tänavatele ilmunud lausa billboard’id, kus Putin hoiab kätes moslemite pühakirja. Plakatil ilutseb kiri: „Religioonide valvur ja kaitsja“.

„Roslivani“ esinduse juhtiv ametnik Mohammed Nasrutdin selgitas, et Putin näitas kogu maailmale, kuidas on vaja suhtuda religioonidesse koraani põletamise taustal Rootsis.

Putin külastas hiljuti Dagestani mošeed, kus talle kingiti koraan. Putin ütles, et erinevalt mõnedest teistest riikidest on Venemaal lugupidamatus koraani vastu kuritegu, ja nii jääb.

Ivan Makarov