Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: ETV kommenteerib Prigožini juhtumit tasemel „üks umbkeelne mutike rääkis“. Laske russil tuppa tulla, russil reket kindlalt küüntes… Kariibi mere piraat kipub Kaliningradi. Bundesliga saab Venemaalt miljoneid, mis ei haise

-
10.07.2023
Tüüpiline eesti sõjandusekspert

Seoses Prigožini „mässuga“ Venemaal on Eesti provintsiaalsed politoloogid avaldanud nii palju spekulatiivseid rumalusi ja „selgeltnägemisi“, et enam ei ole isegi halenaljakas mitte. Kuid ikka ei väsita jama ajamast: tänases varaõhtuses Aktuaalses Kaameras väitis Valgetähe V klassi teenetemärgi kavalerist „poliitanalüütik“ Vladimir Juškin, osaühingu Balti Venemaa Uurimise keskus direktor (enne teda oli selle direktoriks Marko Mihkelson), et Wagneri marss olevat vene eriteenistuse üritus, mille eesmärgiks mässumeelsete elementide paljastamine vene sõjaväelistes struktuurides.

See ei ole isegi lilla härja ila mitte.

Juškin oli 1990-1992. a. lausa Eesti valitsuse nõunik, ja 30 (!) aasta pärast ta isegi sellist lihtsakoelist kelbast ei mõista lausuda eesti keeles eestikeelses ETV-s. Teadlane, my ass.

Kurb, et eestlastele söödetakse ette sellist venekeelset rumalust. Nagu oleks vähe samasuguse vaimse tasemega eestlastest „eksperte“.

+ + + + + + +

Kevadel lubasid Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri organisaatorid osalejate hulka Valgevene ja Venemaa tennisiste, kes kirjutavad alla neutraliteedi deklaratsioonile.

Täna viskas Venemaa tennisist Mirra Andrejeva vihaga reketi maha, mille eest sai kohtunikult hoiatuse. 16-aastane Andrejeva, kes näeb välja nagu kuri 40-aastane baaba, vihastas veel rohkem ja keeldus kohtumise lõpus surumast kohtuniku kätt. See on nagu Krõlovil: pane siga laua taha istuma, ta tõstab lauale ka oma sõrad.

Andrejeva kaotas kaheksandikfinaalis ameeriklannale Madison Keysile 6:3, 6:7 (4:7), 2:6.

+ + + + + + +

Aga vene raha ei haise: Johnny Depp külastab selle aasta sügisel Venemaad 370 000 dollari eest. Ta esines veel 2018. aastal „Olimpijski“ laval Hollywood Vampires koosseisus. 2020. aastal avaldas vene ansambel „ЯМОРЕ“ soovi lindistada koos Depiga laulu, läbirääkimised kestsid 2 aastat.

Depile pakuti isegi suuremat summat, kuid ta loobus osast rahast tingimusel, et talle korraldatakse ekskursioon toredal marsruudil Kaliningrad – Zelenogradsk – Svetlogorsk – Jantarnõi.

Nüüd võib isegi mõista Amberi käitumist, kes roojas oma varblasest endise mehe voodisse, kelle jaoks isegi vene raha ei haise.

+ + + + + + +

Bundesliga müüb jätkuvalt miljonite eest Venemaale ülekandeõigusi, ja seda vaatamata Ukraina sõjast tingitud sanktsioonidele.

Nagu teatab Bild, müüs Bundesliga venelastele suure raha eest kõik ülekanded ja kaasnevad õigused 2023/2024 ja 2024/2025 hooaegadeks.

Ülekandeid teostab Gazprom-media poolt kontrollitav „Матч ТВ“.

+ + + + + + +

Hetkel kütab Eestis kirgi meie rahvuslehe Postimees uudis „Mallukas väidab: BSH kutsus Kristina Pärtelpoega vaeseks paksuks n…riks“.

Ilmselt peetakse silmas sõna „neegriks“, aga eesti keele eest selle keele surmani seisev Postimees millegipärast tsenseerib ja häbeneb legaalset eesti keelt.

Ma ei tea, kes on Mallukas – pildil on mingi pealtnäha vanem naisterahvas – aga kõigi nende keelepeksjatest naiste häda on ilmselgelt mingi rahuldamatus. Sealt kõik see rumal rahutus, riiakus, laiskus ja mõne puhul ka liigsöömine.

Just neid tegelasi vaadates mõistan ma moslemi mehi, kes oma naisi ohjes ja riietesse sissepakituna hoiavad.

Mis aga puutub sellesse, et BSH (mitte BLM! – I.M.) nimetas oma sõbrannat neegriks, siis meenub üks episood kultusfilmist „Vend 2“:

„Ilmaaegu sa teda neegriks nimetasid“

„Aga kes ta siis on? Mulle veel koolis õpetati, et Hiinas elavad hiinlased, Saksamaal – sakslased, Iisraelis need, noh, juudid, Aafrikas – neegrid…“

Зря ты его негром назвал. Фильм “Брат 2”. – YouTube

Ivan Makarov