Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Helle-Moonika Helme kogub suvest rõõmu töötalveks

-
10.07.2023
Helle-Moonika Helme sünnipäev

Postimehe seltskonnaportaali Elu24 staarirubriik ilmutas huvi Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna särava poliitiku Helle-Moonika Helme äsjase sünnipäeva vastu, kirjutades sellest loo.

„Nädalavahetus möödus tormiliselt! Ida-Tallinna ringkond tegi meie juures oma väljasõidu, aga nagu ikka, siis suures majas ei ole ainult pidu, oli ka töö,“ meenutab möödunud laupäeval sünnipäeva tähistanud Helle-Moonika Helme ajakirjanikule. „Pesime naistega aknaid ja mehed tegid natuke meestetöid, pärast oli disko ja igavesti lahe.“

Laupäevasest sünnipäevast rääkides sai staarirubriigi lugejad teada, et laupäeval tehti perekondlik koosviibimine kaunis kohas mere ääres – vaadati luiki, tehti pilte ja oldi rõõmsad.

Helle-Moonika avaldas, et pigem mööduvadki tema sünnipäevad alati pere seltsis ja isegi juubeleid ei ole ta suurelt pidanud.

Küll aga meenub talle üks eriline sünnipäev kümmekond aastat tagasi, kui kogu pere juba mitu päeva varem kavalate nägudega ringi käis. „Sünnipäeva hommikul pakiti mind siis autosse ja hakkasime sõitma… Mina ei teadnud, kuhu me sõidame, aga jõudsime välja Viljandi järve äärde, kus meid ootas purjekasõit.“

Enne sünnipäeva sai koos tütrega kokku pandud taaskasutusest leitud rõivakomplekt, mille põhielemendiks oli roosa kapuutsiga pusa, millel seljal kirjas „Live, laugh, love“ (ela, naera, armasta“).