Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Värise, BSH, vaenukõneseaduse kirves hiilib su pea kohale!

-
11.07.2023
Materjal vihakõneseaduse jaoks.
© Kuvatõmmis

Igas ühiskonnas on omad mullitajad ja need on ka Eestis, kus mingite grupikeste jaoks on tekkinud “suunamudijad”, kelle lollusi kollane meedia lausa mõnuga võimendab. Paraku võivad need “tibid” varsti vasakäärmusliku valitsuse vaenukõneseaduse otsa komistada.

“Seisame eesti rahvuse, keele ja kultuuri säilimise eest läbi aegade” Postimees kirjutas põrutava rahvusuudise “Mallukas väidab: BSH kutsus Kristina Pärtelpoega vaeseks paksuks n***riks”. Kolumnist Ivan Makarov küsib, et kõigepealt, kes üldse on need “mallukad”, “võsujalad”, bee-ess-haad” ja veel loos ära märgitud tegelased? Kollase meedia libakangelannad, kelle 15 minuti kuulsus piirdub vastastikku solvamistega?

Muide, Tyra Banksi modellisaates oli kord sama “rassistlik” konflikt neegritari ja valge tüdruku vahel ning alles peale hooaja lõppu tunnistasid mõlemad asjaosalised, et olid ja on parimad sõbrannad, “rassismi” sissetoomist nõudsid produtsendid, et saade huvitavamaks teha. Pole ime, kui kaks “kangelannat” on nüüdki leidnud, et neist räägitakse liiga vähe ja tuleb solvangutega uuesti pilti tulla.

Paraku on tulemas vasakäärmuslaste vaenukõneseadus ja seal on neegriks sõimamine juba sammuke vanglaväravate poole. Ei maksa lasta ennast uinutada mitmete justiitsministeeriumi ametnike, advokaatide, seaduse autorite ja teiste asjaosaliste väidetest, et vaenukõneseadus ei tegele inimliku lollusega – kogu Lääne-Euroopa kogemus näitab, et löök tulebki ennekõike geile või aafriklasele halvasti ütlejate pihta.

Soomes oli kurikuulus Päivi Räsäneni juhtum, kus ühe naise vastu algatati krimiasi Piibli “homofoobse” tsiteerimise pärast aastaid tagasi. Selliseid juhtumeid on Läänes tohutult, kus võetakse välja ammune ütlus, sageli enne vihakõneseaduse vastuvõtmist väljaöeldu, ja punutakse sellest “vihakõnelemine”, tihti lihtsalt kellegi kättemaksuhimu rahuldamiseks.

Pole mingit kahtlustki, et Eestiski hakatakse üles kaevama väga vanu ütlemisi, lihtlabaseid solvamisi, huultelt libisenud sõnu, ja pannakse politsei sellega tegelema. Jutud sellest, kuidas tegeldakse ainult väga “ohtlike” üleskutsetega, on puru silma ajamine, Lääne kogemus näitab, et enamik “juhtumeid” ongi lihtlabased BSH-KP juhtumid. Või siis (konservatiivi) poliitilised ütlused, mis tembeldatakse “vihakõneks”. Pole mingit alust arvata, et Eesti ametnikud on teistmoodi kui Lääne-Euroopa omad.

Nii ongi Brigitte Susanne juhtum susisemas ja kui vaenukõneseadus välja kuulutatakse, tuleb KP-lt kaebus ning BSH suundub kolmeks aastaks TV-sse. Muidugi mitte televisooni, vaid Tallinna vanglasse. No ei tohi ju tõmmut ja volüümikat sõbrannat n-tähega kutsuda!

Uued Uudised