Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

PILTUUDIS: Lauri Hussar otsib peigmeest

-
11.07.2023
Lauri Hussar Riias

Riigikogu esimees, hääbuva projektipartei Eesti 200 esimees Lauri Hussar postitas sotsiaalmeediasse oma poliitikuleheküljele joviaalse pildi endast ja võõrast noormehest, kellega kaelakuti Riia tänaval poseerib. Foto alla on spiiker kirjutanud „Aita leida peigmeest“.

Hussar kirjutab: „Nädalavahetusel osalesin Lätis laulu- ja tantsupeo erinevatel sündmustel. Üllatuslikult toimus tore kohtumine Riia tänavatel ühe Võru kandist pärit noormehega, kes sel nädalavahetusel peaks abielluma oma kihlatuga.
Vestlus oli väga meeleolukas ja tore ning sain ka kutse noorte pulma. Pulma ma sel korral küll kahjuks ei jõua, aga tahaks noorpaarile omalt poolt saata kingituse. Vestlus oli nii meeleolukas, et unustasin lõpuks küsida noormehe kontaktandmeid. Loodan kõikvõimsa Facebooki abil jõuda pildil oleva noormeheni ja tänan juba ette kõiki, kes postitust jagavad ja otsingutele kaasa aitavad.”

Päeva peale teatas spiiker, et nii pruut kui ka peigmees on leitud.

Sellise postituse peale võiks eeldada, et lugupeetud Riigikogu esimehe konto on kaaperdatud ja tegu on trollimisega, kuid võta näpust. Kõik tundub igati autentne olema, üks kommentaator on lisanud ka Hussari uue juhututtava nime.

Ups, kogu asja juures on tähelepanuväärne aga peigmehe käemärk.

Kui seda näitas kunagi Riigikogus ametivande andmise järel hea-tuju-märgina EKRE noorpoliitik Ruuben Kaalep, siis tekkis ajakirjanduses seakisa, sest see pidavat olema valgete ülemvõimu sümbol, mida kasutas ka Uus-Meremaa massimõrvar. Ai-ai, Lauri Hussar, vaata ikka hoolikamalt, kellele silma peale paned ja pildile kutsud.