Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Venemaa Ukrainas, Ungari lennukid Baltikumi taevas, Eesti valetajate valitsuse nuga madjarite seljas

-
15.07.2023
Ungari lennukid Eestis taevas.
© Uued Uudised

Eesti käitumine Ungari ja Poolaga, kes turvavad Eestimaa taevast, on ääretult küüniline, ebasõbralik ja lausa vaenulik, kui pidada silmas viimast avaldust Ungari LGBT agressiivse homoagenda toetuseks, millega ühines ka Eesti vasakäärmuslik valitsus.

Praeguses olukorras oleks täiesti loogiline, kui Ungari ja Poola käituksid võimalikus julgeolekukriisis Eesti toetamisel vaoshoitult – aktiivselt aidatakse sõpru, mida aga liberaalne Eesti neile kahele konservatiivide juhitavale riigile pole. Kaja Kallase valitsus saavutab vaenuga vaid selle, et Ungari ja Poola käituvad meiega edaspidi NATO lepinguid punktuaalselt järgides, mitte siirast sõprusest lähtuvalt.

Eesti ja kogu EL käitumist võib võrrelda Venemaa käitumisega – kas me tahaksime, et Kreml sekkuks sama häbitult meie riigi ellu, nagu Brüssel teeb Ungari ja Poola puhul? Näiteks “kaasmaalaste” inimõigustele rõhudes, kellelt me olevat võtnud kõik vabadused? Miks me siis ise toetame sekkumispoliitikat suveräänsete riikide siseasjusse?

Need ei ole demokraatlikud väärtused, mida EL väidetavalt kaitseb, need on uusmarksistlikud pseudoväärtused, mida nüüd inimõiguste sildi all serveeritakse. Ungari kaitseb seejuures oma rahvust ja perekonda, soodustab sündivust ja ungarlaste arvu kasvu.

“Eesti poolt selline labane sekkumine Ungari siseasjadesse on lihtsalt piinlik. Ma ei mäleta, et Ungari riik käiks Eestit õpetamas, kuidas oma ühiskonnaelu ümber korraldada – ehkki õpetada oleks päris palju, alustades sellest, mida tähendab rahvuslik ja riiklik eneseväärikus… Küll aga panustab Ungari oma hävitajatega regulaarselt Eesti õhukaitsesse, kuna ise me teatavasti seda ei suuda. Aga mis sa teed, ju on siis hädasti tarvis Ungari kottimisega kaasa minnes USA ja teiste välismaiste isandate silmis plusspunkte koguda. Pugejalikkus on tõsiselt kole ja eemaletõukav nähtus,” kirjutab sotsiaalmeedias poliitik Varro Vooglaid.

Vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri lisab:

“On aeg teha üks USA-kriitiline ja meie kohalikke USA sabarakke kritiseeriv postitus.

Ameerika Ühendriigid on tänapäeval Lääne ühiskondi ja tegelikult kogu maailma ründava Revolutsiooni vedur. Sellisena on USA meie ja kogu tsivilisatsiooni vaenlane. Punkt. (Ja see omakorda ei tähenda, et regionaalset impeeriumit ihalev Kreml oleks sõber. Oh ei.)

See ei ole valik, kui valida on vaid – piibellikult väljendudes – Egiptuse kuninga sõjavankrite või Assuri suurriikliku küüditamispoliitika vahel, ning valikut tehes hüljatakse pealegi omaenda usuline ja kultuuriline aluspõhi.

See vasakäärmuslus, mis praeguses valitsuses möllab ja juba pikka aega Eesti poliitilist nomenklatuuri iseloomustab, on seotud püüdlusega meeldida sõjavankrite käskijale ja olla tubli vasallikene.

Just tänu sellele püüdlusele ja ka ilmsele survele saatkonnast surutakse Eestis rahva arvamust maha ning topitakse kurgust alla otsuseid, mis on inimestele vastukarva. Nii oli see 2014. a kooseluseadusega, nii on see 2023. a homoabieluga.

Mõni võib nüüd mõelda: ma võin selle homoabielu ja transõiguste värgiga isegi leppida, kui USA meid venelaste eest kaitseb. Kuid see on mõtteviis, mis nõustub lihtsalt teistsuguse okupatsiooniga. Me laseme revolutsioonilisel režiimil oma ühiskonna ära hävitada selle nimel, et idanaaber ei saaks tulla meid hävitama?! Põhimõttel, et kui meie laevuke põhja läheb, siis vähemalt muusika saatel ning viimase hetkeni avatud restoraniga, sest Siberisse suunduvas rongivagunis meil neid hüvesid poleks…

Eks rahvas lõpuks ka saab seda, mida soovib. Minu jaoks on tänases Eesti riigis toimuv täiesti vastuvõetamatu, see riik tallab minu väärtustel ja käitub minu vaenlasena. Las uusbolševikud olla rahul. Neile kehtivad sõnad, mida Vene bolševikele lausus omal ajal üks õigeusu piiskop: “Alguses võidate teie, pärast aga võidab Kristus.””

Rahvuskonservatiivid pole kunagi kaasa läinud nn tühistamispoliitikaga, mille üks koostisosa on pidev vabandamine. Nüüd aga tahaks Ungari rahva ees vabandada: “Andke andeks, madjarid, et meil valitsuses sellised mölakad on!”

Rahvusmeelne Eesti peab ühiste väärtuste tõttu Ungarit ja Poolat sõpradeks ja liitlasteks, aga Kaja Kallase, Lauri Läänemetsa ja Margus Tsahkna poolt oleks küll aus deklareerida, et kuni kaks meest ei saa Budapesti keskväljakul avalikult kätt teineteise püksi panna ja valitsust kõrval aplodeerimas pole, nemad Ungari ja Poola lennukeid Eesti taevasse ei taha. Siis saaksid näiteks poolakad keskenduda Suwalki kaitsmisele ega peaks enda jõude raiskama ebakindlate ja tänamatute liitlaste peale.

Kuna Rootsi on pikki aastaid juhtinud Ungari kritiseerimist selle eest, et too ei võta vastu rändlejaid, sai Rootsi nüüd tunda Budapesti tõrksust vastuvõtul NATO-sse. Üks asi on Venemaa ohjeldamine, aga teine asi on see, et sõjaline liit ei saa koosneda liitlastest, kes hingetõmbeaegadel üksteisele nuge selga loobivad. Sõja ajal võib see komme ohtlikuks kujuneda.

Uued Uudised