Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Kovidipettuse ja sundsüstimise teema ei ole maas, mustus kerkib pinnale

-
16.07.2023
(:) kivisildnik

Viimasel ajal on hakanud tulema halbu uudiseid paljukiidetud vaktsiinidest ja mõndagi on jõudnud meie peavoolu ajakirjandusse, kõike mõistagi mitte. Demoniseeritud ketserarst Peter McCullough on möödunud nädalal võimsalt pildil, mitmes intervjuus teeb ta vägagi mõtlemapanevaid avaldusi. Üks nendest kõlab nii: uuring näitab, et lahkamistulemused on õige kurvad, 73.9% surmadest on kas otseselt või kaudselt seotud geeniväänamisvaktsiinidega.

 

Põhjused on teadagi südamehädad, trombid, neuroloogilised ja immuunsussüsteemi jamad, ei midagi eriti uut ega üllatavat. Juhtivas vandenõuteoreetilises kanalis Infowars äsja üles astunud McCullough kinnitas Alex Jonesile, et eksperimentaalsetes geenitehnoloogilistes vaktsiinides leiti vähkisoodustavat dna-ollust SV40, mida tuntakse ka vähiviiruse nime all. See on juba midagi, mis paneb kukalt ka õlga kratsima.

Siinmail on rumal komme nimetada McCullough nurgaarstiks ja idioodiks, aga tegu on siiski suure hulga teadusartiklite autoriga, kes pealegi on hiinaviirust edukalt ravinud, erinevalt peavoolu velskritest-ullikestest, kes on pimesi täitnud satanistide depopuleerimiskorraldusi ja jätnud inimesed ilma toimiva ravita. Eks varalahkunud ise teavad muidugi paremini.

Lisaks kinnitas tuntud arst ja teadlane, et vähi juhtumeid on viimasel ajal rohkem. Vähiviiruse leid on muidugi värske ja hetkel puuduvad uuringud, mis sundsüstimist ja vähipandeemiat otseselt seostaksid. Terve talupojamõistus seostab need asjad ka ilma uuringuta. Uurinud kindlasti tulevad kunagi. Juba täna on muid huvitavad ja õudustäratavaid vaktsiiniuuringuid, ühel neist peatub ka Postimees.

Artiklit “Kas vaktsiinikahju võib olla seotud konkreetsete praakpartiidega?” refereerides või öelda, et Taani teadlased vaatlesid vaktsiinikahjustusi ja -surmasid ning leidsid, et erinevad vaktsiinipartiid on erineva ohtlikkusega: kolmandik sisuliselt ei ole ohtlik ja seda osa peetakse platseeboks. Kaks kolmandikku on ohtlikud, aga ei võta kohe jalust, seevastu väike osa, umbes 4%, on aga sõna otseses mõttes tappev.

Osundan: “Selgus aga, et väike kogus vaktsiinipartiisid, mida Taani uurijad nimetasid “sinisteks”, tekitasid teistest märksa enam kõrvaltoimeid ja surmasid. “Siniste” partiidega immuniseeriti Taanis vaid 4,22 protsenti kõigist patsientidest, kuid seda gruppi tabas 70,78 protsenti vaktsiiniga seostatud kõrvaltoimetest, 27,49 protsenti tõsistest kõrvaltoimetest ja 47,15 protsenti vaktsiiniga seostatud surmadest.”

No ei ole ilusad numbrid. Vandenõuteoreetikud lombi taga kurtsid juba ammu, et Trumpi-meelsetes osariikides on vaktsiinisurmasid rohkem kui demokraatide maaaladel. Taani uuringu valgusel kõlab see süüdistus tõenäoliselt, et vaktsiinipartiid on erineva kangusega ja kangemaid saab kasutada relvana oma poliitiliste vastaste massiliseks mõrvamiseks. Teoreetiliselt on see võimalik.

Postimees valgustab meie ametnike ja vaktsiini prohvetite hämamist ja keerutamist päris kenasti. Iga päevaga koguneb põlevaid põhku nende nadikaelte kraesse aina rohkem ja rohkem. Kovidipettuse ja sundsüstimise teema ei ole maas, mustus kerkib pinnale, mõrvarlikud sepitsused on ilmselged, ammutekkinud küsimustele ja kahtlustele on aina rohkem õudustäratavaid vastuseid.

Ah et keegi tegi kuskil mingi vea? Ja selle vea tulemusel teeb 4% imevaktsiinidest kohe vagaseks, 74% surmadest on vaktsiinisurmad ja mingi arusaamatuse tõttu süstiti nii lastele kui rasedatele vähiviirust? Sõjatedlased tahtsid panna vaktsiini sisse midagi head ja ilusat, kuidagi läks aga asi vussi ja tulemuseks oli vähiviiruse sundsüstimine? Kas see kõlab loogiliselt?

See ei kõla loogiliselt. See kõlab idiootlikult. Eks ole, laboris on laua peal kõrvuti kaks kasti, ühes tervis ja teises vähiviirus ja need kastid lähevad vahetusse ja keegi ei märka midagi. Lähevad aastad ja muudkui süstitakse ja siis tuleb jõledus välja ja muud pole seapeetidel öelda kui et taani teadlastel on mingi metodoloogia kala sees. Tule taevas appi, kui loll saab üks teadusgängster olla! Inimese moodi tuleb valetada, vale peab olema kas või natukenegi usutav.

Küllap see nii on, vähiviiruse last peab ikka inimsoo päästjal ja õilsa südamega sõjatedlasel käepärast olema. Andke andeks, loksus vaktsiini sisse. Hahahaaaaa. Ravimitel on ikka mingi kontroll tavaliselt peal, seekord võeti kontroll maha, sest oli selline pandeemia, oli kohe väga ohtlik, tuli riskida, sest ravi ei olnud, see tähendab, ravi oli keelatud. Ei tohi ivermektiini süüa, ega sa hobune ei ole.

McCullough soovitab nattokinaasi võtta, et ogavalku kerest välja ajada. On selline sojaubadest tehtud ensüüm. Mõni kultuurilehe feminist peaks nüüd kohe kisendama hakkama ja sõimama, et nattokinaas on mürk. Aga võibolla feministid juba söövad seda salaja, kes teab.

Aga eks feninistid, räpparid ja klounid ole alati olnud kõige paremad tervisenõustajad. Nende ohvreid on ilmlõpmata palju, aga ikka veel vähe. Planeedi vaenlane ja kliima purustaja – kuri inimkond – vohab endiselt, kui mitte Eestis ja Euroopas, siis kindlasti pühal Aafrikamaal. Kui Soome minister soovitab afroeitedele kliimaaborti, siis peab ta millegi pärast tagasi astuma. Kas siis abort ei olegi inimõigus ja kliimaplära õige?

Igal juhul ma soovitan süstimisel ja süstimise soovitajatel, kaitsjatel, sundijatel ja õigustajatel silm peal hoida. Euroliit ostis veel aprillis, kui mu mälu ei peta, igale europlasele 9 annust küllaltki maitsvat mürki. Kuidagi tuleb see kellelegi sisse süstida, et aga sugugi mitte kõik ei taha seda vabatahtlikult teha, siis peab ometi leidma mingi muu lahenduse, mingi uue lähenemise.

Kindlasti lahendus leitakse. Laskemoona on meil napilt, aga ehk õnnestub hankida kaigas või munakivi või köiejupp. Süstimata kodanikel saab sulgeda pangaarved või näljutada neid uue vastiku keskpankurite digirahaga. Pole võimatu ka see, et sind kolitakse kuskile uuele suure harjutusväljakule – seal siis harjutad maailma päästmist, aborti ja homoseksualismi ja süsti.

Igal juhul on juba praegu piisavalt andmeid, et suhtuda süstimisse kui inimsusevastasesse tegevusse ehk vastikusse relvasüsteemi ja süstijatesse kui planeedi depopuleerimise spetsialistidesse. Süstiti meil kuskil 650 000, 4% sellest on 26 000. Neile 26 000 luban ma püstitada memoriaalkompleksi. Gripi ravimine vähki nakatamisega tuleb lõpetada. See on jälk.

Vali Sven Sildnik riigikokku, ega need lurjused ei jäta, nad ajavad oma surmarida tuima näoga edasi. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 15.07.2023