Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Kui kahe miljoni aasta pärast leitakse sotsiaalministeeriumi kantsleri lõualuu…

-
17.07.2023

„Soovahetuse“ müüti hakati eriti agaralt peale suruma just taasiseseisvunud Eestis: teatud seltskonnad võtsid endale pähe, et vabadus tähendab oma rahva ja riigi karistamatut paljaksvarastamist – nii sündisid keskerakond ja reformierakond. Kui riigi tasemel ja eestkostel varastamine sai igapäevaseks uueks normaalsuseks, hakati siis mõtlema sellele, kuidas saaks sellise rahahunniku eest korralikult mõnuleda. Nagu härra Soros, kes ei saa isegi kõrges eas oma rahakottide peal rahulikult istuda, vaid tahab maailma muuta.

Mõni eesti varas mängis kasiinos maha kultuurikapitali miljonid, mõni kuses lavalt inimestele pähe, mõni kirjastas ja ostis ise kokku kuluhüvitise eest omaenda raamatuid ja linnamaastureid sugulastele, mõni käis rahva kulul viis aastat jutti üle päeva mõnes eksootilises riigis.

Omastati tohutul hulgal kallist kinnisvara, aktsiaid ja ametikohti. Seksuaalne tung sai rahuldatud igal mõeldamatul viisil nii raha eest kui ka tasuta. Tallinna ninasarvikul oli terve haarem riigipalgaga neide, isegi „demokraatia ketikoerte“ toimetajad jagasid töökohti nendega magamise eest, aga lõpuks oldi sellestki tülpinud, nagu vanad roomlased oma orgiatega, mis lõppesid sellega, et tulid barbarid ja keerasid absoluutselt kõigile taha, seisusest ja rikkusest sõltumata.

Sarnased suguküpsete metsikute meeste hordid, mis on juba vallutanud rikkama osa Euroopast, on juba ka siia jõudmas meie rahvusreeturitest ja rasvastest mopsidest koosneva valitsuse kutsel.

Aga enne seda totaalset ja lõplikku orgasmi, koos autodega lömastamise, massilise pussitamise, tuhandete autode ökoloogilise põletamise ja eestlaste õhkulaskmisega, mille saavutamiseks läheb veel natuke aega, oma karistamatuses ja piiritus künismis hakati ahistama eesti lapsi. Lasteaedadesse lähetati mingid laulvad tädid, kes kutsusid pisipõnne üles nokusid näitama, riigitelevisiooni „Ringvaade“ muutus mingiks „Sveta“ baariks, lasti vabaks lapsi vägistanud ja tapnud pedofiile, kõikjal peavoolumeedias pajatasid seltskonnahoorad, kellega nad on olnud ja kuidas. Homoseksuaalid hakkasid ostma endale lapsi nagu kutsikaid. Makstakse vaestele naistele, kes lasevad ennast kunstlikult seemendada perverdi biomaterjaliga, mida tehti nõukogude ajal lehmadega hiigelpipettidega, ja kannavad endas uut inimkaupa, nagu emised põrssaid.

Kuna mitte kõigil viljatutel homodel ei ole selleks raha, seadustati homoabielu ja anti „pedeperedele“ lapsendamisõigus. Tulekul on vihakõneseadus ja vanglatest lasti välja pooled sadistidest kurjategijad, sest varsti hakatakse vabanenud kohti täitma igasuguste eriarvamusel olevate kriitikutega ja nende lapsed lähevad lillale lapsendamisturule.

Saab kõvasti teenida ka lastesandistajate maffia, kes nimetavad ennast lastepsühholoogideks ja kirurgideks, olles sealjuures sadistlikud pedofiilid, ja loodavad teenida kõvasti lisa, mõjutades lapsi psühholoogiliselt ja lõigates neid santideks ikka tunduvalt jõhkramalt, kui teevad traditsioonilist ümberlõikamist mõned alaarenenud rahvad.

Ega see ei lõppe enne, kui eestlased näitavad üles nulltolerantsi valitsevate pervertide suhtes, kui Toompeale tuleb mitte kümme tuhat, vaid sama palju rahvast, kui lauluväljakule Laulva revolutsiooni aegu. Kui perekond Kallas koos oma käsilaste ja Kadrioru kukkurresidendiga lahkuvad kiiruga Rootsi, mida nad kõik kindlasti teevad ka näiteks sõjalise konflikti korral. „Ja las nad seal jooksevad“.

Perverdid ja idioodid võivad tõesti siiralt uskuda, et kui sa lased endal midagi ära lõigata või hoopis külge õmmelda, siis muutud sa naisest meheks või vastupidi. Pluss veel sadakond sooidentiteeti.

Lapsed surevad Eestis vähki, vanureid näljutab reformierakond oma hooldekodudes skelettideks, sest ei ole raha ravimite ostmiseks ja õigeaegseks diagnoosikski, inimesed ei pääse eriarstide vastuvõttudele, aga valitsus arendab laste ja täiskasvanute sandistajate võrgustikku ja hävitab miljonite eest vaktsiine, samas kui peab ostma uusi partiisid miljonite eest, et mõne aja pärast jälle hävitada.

Meie sotshomoministeeriumis möllab mingi seksuaalvähemuste maffia, valitsus kärbib paljulapseliste perede toetusi, normaalsete inimeste elu üle otsustab naine, kes lõi endale pähe, et ta on mees.

Aga asi on selles, et te võite küll ennast nugadega p. torgata ja tablette võtta, kuid naine jääb naiseks ja mees jääb meheks. Tõsi küll, nad võivad seetõttu muutuda väga ebameeldivateks ja eemaletõukavateks viljatuteks naisteks ja meesteks, aga nad ei saa geenide ja kromosoomide vastu, lasku ennast koos oma Mengele järglastest „arstidega“ kasvõi iga tunni tagant vihast täis.

Teie tekitate meie rahvale rohkem kahju, kui kõik „selgeltnägijad“, soodaga ravitsejad, tänavaliputajad ja telefonipetturid kokku. Aga te ei saa teaduse vastu – tõelise teaduse vastu. Kümne riigi teadlaste grupp teostas Lõuna-Aafrikas umbes 2 miljonit aastat tagasi elanud nelja pleistotseeni hominiidi Paranthropus robustus Paranthropus robustus – Wikipedia hambaemaili proteoomide masispektrometraalse analüüsi ja tuvastas iga isendi soo!

„The evolutionary relationships among extinct African hominin taxa are highly debated and largely unresolved, due in part to a lack of molecular data. Even within taxa, it is not always clear, based on morphology alone, whether ranges of variation are due to sexual dimorphism versus potentially undescribed taxonomic diversity. For Paranthropus robustus, a Pleistocene hominin found only in South Africa, both phylogenetic relationships to other taxa 1,2 and the nature of intraspecific variation 3-6 are still disputed. Here we report the mass spectrometric (MS) sequencing of enamel proteomes from four ca. 2 million year (Ma) old dental specimens attributed morphologically to P. robustus, from the site of Swartkrans. The identification of AMELY-specific peptides and semi-quantitative MS data analysis enabled us to determine the biological sex of all the specimens.“

Portaal Phys.org aga teatab, et teadlased uurisid Hispaanias Sevilla lähistel asuvas iidses mausoleumis 2008. aastal avastatud skeletti, mis oli üsna halvasti säilinud. Arheoloogid arvasid esialgu, et tegemist on mehega, kes oli üks ühiskonna auväärseid liikmeid, kuna seal leiti elevandiluust käepidemega mäekristallist pistoda, merevaiku, jaanalinnu munakoori ja elevandikihvasid. Kuid uurides hambaemaili tuvastati, et tegemist on 5000 aastat tagasi elanud naisega.

Nii et kui viie tuhande või kasvõi kahe miljoni aasta pärast leitakse näiteks Maarjo Mändmaa lõualuu, siis tehakse kindlaks, et tegemist oli naisega. Ja mitte midagi te siin teha ei saa. Mitte mingi teie iba ei muuda seda, mis on looduse poolt geneetiliselt paika pandud.

Kusjuures probleemi laulis ammendavalt lahti veel 2008. aastal Andrus Kerstenbecki legendaarne ansambel Vanemõde:

Vanem õde-Sina oled naine,mina mees – YouTube

Ivan Makarov