Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liisa Pakosta, teie võimupoliitika tõttu tuleb kogu elu parandama hakata!

-
23.07.2023
Tavainimesed parandavad juba nüüdki kõike ise. Pilt on illustratiivne.
© UU

EPL-is ilmus Liisa Pakosta kolumn, mis ütleb, et oma asjade parandamine tuleb taas au sisse tõsta. Vasakäärmuslasest riigikogulane murrab seejuures sisse lausa pärani uksest. Tema üleskutse pole mitte asjalik soovitus, vaid poliitiline tellimus.

Vasakäärmuslik sotside, Eesti 200 ja Reformierakonna valitsus tõstab maksud enneolematutesse kõrgustesse, kärbib sealt, kust vaid saab, ta on majanduse laostanud – selle tagajärjeks ongi see, et uusi asju ei saa keegi enam endale lubada. Ennekõike tuleb riideid, mänguasju ja kõike muud parandama hakata neil paljulapselistel peredel, kellelt Pakosta koduerakond Eesti 200 koos sotside ja poliitoravatega raha vähemaks võttis.

Lihtinimesed parandavad juba nüüdki omi asju, eriti need, kes ei kuulu valitsuse soositava kildkonna sekka, kellele Kaja Kallase valitsuse poliitika kasu toob. Põhimass eesti rahvast peab ka edaspidi tööriistad kätte võtma ja vanast ise uue tegema.

Pakosta ei muretse mitte rahva hakkamasaamise pärast, vaid tema üleskutse on osa kliimavõitlusest, kus rahvas tehakse vaeseks ja asendusena pakutakse neile asju, milleni käsi veel küündib, putukate söömisest kuni tervisliku jalgsi käimiseni. Tema ise kuulub eliiti, kelle palk lubab uusi asju osta, soovitused lähevad nende suunas, kellelt võetakse lasterahad ja kool Lääneranna vallas.

Seejuures on Pakosta topeltnaiivne (või toptltküüniline). Suur osa tänapäeva asju pole enam parandatavad – näiteks on telefonide akud korpusesse peidetud ja garantiiajaga auto ligi ei tohi omanik enam minna.  Teiseks on just temasugused vasakpoolsed loonud lillelapsekeste põlvkonna, kes on kliimahüsteeriast ära hirmutatud, nõuab vaba soovahetamist, istub päev otsa nutiseadmes, valmistub iga uue hüsteerilise kampaania puhul aknast alla hüppama ega oska iseseisvasse ellu minnes isegi pesumasinas pulbrit doseerida. Nemad ei oska midagi parandada, sest on harjunud hoopis kõige uuemat mudelit saama.

Üks asi tuleks küll ära parandada – see idiootsus, et viimastel valimistel laekus nii palju hääli vasakäärmuslastele, kes said moodustada lammutusvalitsuse.

Uued Uudised