Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Venestuvas Tallinnas pannakse juba ka linnaliiklus vene valija kasuks tööle

-
24.07.2023
Keskerakonnast tühjaks jäänud kohtadele toimub juba maruline tormijooks.
© UU

Pealinnas on pingestumas olukord linnaliini nr 5 ümber, mille kulgemisteekond tahetakse viia eestikeelselt Pirita-Koselt rohkem venekeelsemasse kanti ehk Priisle suunale. Juba levivad jutud, et Mihhail Kõlvart loob sellega paremad tingimused Lasnamäele, kus elavad tema valijad.

Isegi kui Kõlvart seda teadlikult ei tee, on juttudel siiski vundament olemas. Eestlased on tänu Reformierakonna algatatud massirändele endisest Nõukogude Liidust muutumas venekeelestuvas pealinnas marginaalseks vähemuseks. Võim Tallinnas on riigivõimu aastatepikkuse tiivaripsutamise tõttu venelastega läinud Keskerakonna kaudu venelastele.

Pole mingit põhjust Kõlvartit ja Ossinovskit putinimeelseteks pidada, kuid venemeelsed on nad kindlasti. Ehk siis ei huvita neid eestluse saatus (Ossinovski võitleb aktiivselt eesti rahvusluse vastu) ja poliitikamaastikul mängivad nad oma venekeelsete valijate kasuks.

Vene poliitikud on Tallinna valitsemisse toonud tüüpilised võtted, mis on omased kõigi Venemaa linnade valitsemisele. Esiteks, nad aitavad igati “omasid”, kelleks Tallinnas on siinsed venekeelsed, seda ka näiteks Lasnamäe arendamisega.

Teiseks, nad on riigitruud. Ei, mitte truud Eesti riigile, vaid liberaalide ametlikule poliitikale – Tallinn viib päris elavalt ellu kliimapoliitikat. Kõlvart on tark poliitik, ta teab, et selle vastu sõdida pole mõtet, selle saab hoopis oma kasuks teenima panna, näiteks eurorahade saamiseks. Nii ongi Tallinnas algatatud igasuguseid ettevõtmisi, näiteks jalgrattadeteede osas, mille tulemus on nagu saates “Võimalik vaid Venemaal” ehk absurd.

Vene poliitikutel on sellest “poohui” – nad teavad, et aeg töötab Eestis venelaste heaks. Kui Reformierakond mõtleb, et saaks taskud raha täis kohe ja praegu, siis vene poliitikud on pigem hiinlaste moodi, kes mõtlevad ka saja aasta peale ette, arvestamata seda, kas neid endid on siis enam alles.

Nad töötavad selle nimel, et venelased jääksid Tallinnasse alles ja muudaksid selle liberaalide kaudsel toel vene linnaks. Praegu töötab kogu tööjõu-, rände- ja muugi poliitika venestumise kasuks. Muide, sotsid on siin ühenduslüli venelaste ja Reformierakonna venestajate vahel, sest nad on ainsana nii Tallinnas kui kogu riigis võimul.

Nii lasevadki Kõlvart ja teised Tallinnas vohada nii kliimavõitlusel, Kaja Kallase rändepoliitikal, homoagendal kui ka kõigel muul – nad teavad kindlalt, et kõik see on neile kasulik. Kliimavõitlus viib absurdini, aga see pole valija silmis mitte Kõlvarti, vaid Kaja Kallase riigipoliitika. Homoparaadid vihastavad venekeelse valija välja ja panevad ta ikkagi Kõlvarti heaks hääletama, sest see pole mitte linnapea, vaid peaministri poliitika. Rändevabadus aga on neile igati tervitatav, sest isegi kui tulevad ukrainlased, tähendab see vene keele positsiooni tugevnemist.

Tallinn on ka Vene linnade kombel paras korruptsioonipesa, kus “omad” saavad parimad palad. Hea näide on Deniss Boroditš, kes osteti Reformierakonnast ära soojale kohale linnatranspordis, samuti Gruz 200-s maandunud roheline Züleyxa Izmailova, kes osteti üles Reidi tee ehitamise ajaks abilinnapeaks. Keskerakondlike mustrite kohta on palju teada, aga kõik otsad on üldjuhul vette peidetud. Kõlvart on Tallinnast teinud ehtsa vene mentaliteediga valitsetava linna, mis sarnaneb omaaegsele Juri Lužkovi Moskvale.

Venelastel poleks vaja Delfi ja Postimehe venekeelses ruumis lõugu laiutada, sest aeg töötab igati nende kasuks, Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 venestava poliitika tõttu on neil poliitiline võim Ida-Virumaal, Maardus, Tallinnas ja mitmel pool mujalgi juba käes. Kui Kõlvart Keskerakonna enda kätte saab ja poliitoravate siiaveetud venekeelsetega oma valijaskonda suurendab, on tal lootust ka peaministrikoht saada. Muidugi mitte kohe, aga varsti, ja siis määrab lisaks Kristina Kallase sugustele globalistidele rahvusriigi poliitikat ka al-Assadi sõbranna Yana Toom.

Üks huvitav kommentaar loo alt, mis puudutab liini nr 5: “Männiku poolelt on 5 liin sedavõrd tigedaid Männiku venelasi täis, et isegi kusagil Viljandi maantee kandis elavad neegrid ei sõida selle bussiga.”

Uued Uudised