Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Helle-Moonika Helme: “Kelle heaks töötab Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald?”

-
25.07.2023
Delfi toimetus
© Uued Uudised

Teadupärast tuli ilmsiks, et Ukraina tuntuim sõjapõgenik Anne Bõkova tegutses Eestis Venemaa huvides, eriti värvikas on tõik, et ta venekeelse Delfi regulaarse kolumnistina.

EKRE poliitik Helle-Moonika Helme: „Siis kui EKRE poliitikud on Riigikogus korduvalt küsinud, et miks nad kõiki ukrainlasi massiliselt ilma kontrollimata sisse lasevad, et ilmselgelt võib nende hulgas olla Vene mõjuagente, viiendat kolonni ja keda iganes veel, siis saime selle eest ainult vaenata ja sõimata. Ei tohtinud isegi arutleda sel teemal.

Ja nüüd, palun väga, kohe nii kõrgele ja kaugele roninud üks mõjuagent.

Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald ajab aga tagasi, et eiei, infot peab kontrollima ja tänapäeval saab ju tehnoloogiaga fabritseerida ja….eks ole jah. Ise fabritseerisite ja avaldasite sealsamas Delfis ilma eelneva kontrollita rõõmsalt ühe Eesti suurima valimispettuse ehk infooperatsiooni Prigožini ja EKRE seoste kohta, millel polnud tegelikkusega mitte mingit pistmist! Siis polnud midagi vaja kontrollida.

Nüüd küsiks, et kas selle taga oli ka seesama vene mõjuisik, kes teil seal töötab ehk et suur küsimus on hoopis, kelle heaks töötab Soonvald ja miks ei avaldata neid mõjuisiku mõjuvõimsaid Eesti tuttavaid? Hanno Pevkuri nimi käis korra läbi, aga ülejäänud? Niidikesed Delfi juurest Putini suunas hakkavad üha nähtavamaks muutuma, selle väljaande venekeelses keskkonnas saab ennast välja elada igasugune Eesti-vaenulik element ja ka kurikuulus Prigožini saaga näib omandavat hoopis teistsuguse varjundi – mitte EKRE ei ole Wagneriga seotud, vaid sellega otseühendust pidav Delfi.”

 

Loe siit:

https://www.postimees.ee/7820424/allikas-ukrainas-vene-meelsete-nimekirjas-oleval-naisel-on-eestis-mojukas-tutvusringkond