Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Suur lähtestamine: autod ja elamispind jäävad ainult rikkuritele

-
26.07.2023
Kallid superautod
© Scanpix

Vara omamise asemel tüüritakse rahvast rohkema üürimise ja tellimise poole. Automaks on järjekordne samm sellel teel, teine on eluaseme üürimine, kirjutab Eesti Ekspress.

„Eesti rahvas kuulis eelmisel nädalal kaht sõnumit, mis näitavad ühiskonna liikumist Suure Lähtestamise poole. Kinnisvaraärimees Viljar Arakas hoiatas Vikerraadio hommikusaates, et intresside tõus ja hinnakasv võib hakata mõjutama inimeste toimetulekut. Ta mainis, et „juba praegu on näha suuremat huvi üürikorterite vastu, sest inimesed ei suuda enam kodulaenu eluaseme ostmiseks võtta“.“

Eesti ühiskond on küll omanike usku, kuid üha enam inimesi ei suuda isiklikku kodu soetada. Nad avastavad end nõiaringist, kus liiguvad ühest üürikorterist teise, sest ei suuda tasuda 10–15 protsenti korteri hinnast, mida pangad eluasemelaenu andmise eeldusena nõuavad.

„Suur lähtestamine“ on Maailma Majandusfoorumi asutaja Klaus Schwabi ning globalist Thierry Malleret‘ loodud teooria, et tulevikus suudavad maju, kortereid, autosid ja muud kallimat vara omada vaid rikkad ning lihtinimesed on sunnitud neid üürima.

 

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120218832/vihatud-automaks-ja-uurikorterid-eesti-liigub-suure-lahtestamise-poole