Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mõelgem väidetavale kliimakatastroofile positiivselt

-
27.07.2023
Eestlased mahuvad kuskile siia ka kliimakatastroofi aegu ära, aga kuhu näiteks Aafrika kliimapõgenikud lähevad, ei oska ilmselt isegi ERR öelda.
© UU

Tänavu suvel oli pisike põud ja meedia oli kohe täis maailmalõpuennustusi. Aga positiivne inimene näeb ka surnuaia ristides plusse, seega…

Postimees kirjutab: “Eesti kliimat kujundav hoovus võib juba paari aasta pärast kokku kukkuda.”

Kokkukukkumine tähendab üldjuhul midagi eriti halba, seega on Eestisse oodata kas kõrbe või jäämütsikest, olenevalt paanikaosakonna hinnangust igapäevailmastikule. Mis parata, tuleb üle elada.

ERR jälle väidab: “Tulevik toob suure tõenäosusega Eestisse kliimapõgenikke.” Aga kuhu nad tulevad – kui kokkukukkuv hoovus teeb meie kliimaga selleks ajaks juba puhta töö?

Need pool miljonit eestlast, kes selle aja peale siia alles on jäänud (ülejäänud on järjekordse hüsteeriahoo aegu akendest välja viskunud), mahuvad 45 000 ruutkilomeetrile kõrbelagendikele või tundrasse ehk ikka ära ning elavad üle ka orkaanid ja üleujutused, ikkagi esivanemate maa… Aga kuhu ERR oma kliimapõgenikud pärast Postimehe hoovusekatastroofi paneb, ei oska arvata.

Meie aga mõtleme positiivselt: kliimaga läheb küll halvasti, aga vähemalt aafriklased ja araablased ei tiku enam siia, hoovuse poolt rikutud elutule kõnnumaale, kus meie koobastes endiselt elutseme, nagu viimased 5000-10 000 aastat.

Jüri Kukk, toimetaja