Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti lastelt võtab Kaja Kallas raha ära, aga Ukraina laenu jaoks “pappi jagub”

-
27.07.2023
Tabav kombinatsioon.
© UU

Mida aeg edasi, seda ülbemaks muutub Reformierakond oma satelliitidega – eesti rahva püksirihm pingutatakse viimase auguni, aga korruptiivne (kuigi sõjas vapper) Ukraina, kus raha kaob nagu mutiauku, saab raha iga kell.

Eesti Ekspress vahendab: “Eesti aitab Ukrainal ligi 6 miljoni euro ulatuses laenu maksta”. Täpsemalt aitab Eesti Ukraina eest maksta abilaenu intresse. Praegu antud üldabi ulatub 20 miljardi juurde.

Reformierakond on alti olnud tasakaalus eelarve fetišis ning keeldunud majanduse elavdamiseks laenu võtmast ka siis, kui see on ülisoodne olnud. Aga teiste laene käendama (nagu Jürgen Ligi Kreeka laenu puhul) või lausa kinni maksma ollakse varmalt nõus.

Samas käib pidev vingumine, et raha olevat vähe, selle saamiseks tõstetakse makse, jäetakse lastega pered ja koolimajad rahata, kuid võõrastele loobitakse raha lausa kamaluga – Reformierakond käsutab Eesti maksumaksja raha nagu enda kilekotiraha või Kallaste kümmet miljonit.

Ukraina ongi ju ainus teema, kus Reformierakond ja Kaja Kallas veel mingit odavat populaarsust lõigata saavad, sest oma majandus on tuksis ja oma rahvast on “savi”.

Uued Uudised