Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karl-Olaf Rääk: kui hullus lahtub, peaks kõigil kaasajooksikutel häbi olema

-
28.07.2023
Pilved
© Scanpix

Praegune, lausa hüsteeriani ulatuv “enneolematu kuumalaine“-paanika on täiesti vastutustundetu. Iga ausameelne, normaalse südametunnistusega inimene peaks end sellest distantseerima. Olgu, kui amet ei luba, siis vähemalt vait võiks olla.

Räägite “tõelistest teadlastest”. Kes on tõeline teadlane? Kas dr. Mann oma võltsitud kliimamudeliga, kelle kuulus hokikepigraafik sai kliimahüsteeria pseudoteaduslikuks tõukejõuks? Kas tõelised teadlased on IPCC vihmavarju alla kogunenud tuulenuusutajad, kes iga kümne aasta tagant üllitavad hirmukülvavaid ennustusi sellest, et hirmsa kuumasurmani on jäänud ainult 1, 5, 10 aastat? Paneme tähele– MITTE ÜKSKI nende ennustustest ei ole tõeks osutunud. Eelmine kampaania unustatakse ja alustatakse järgmist. On see tõeline teadus? Kas tõelised teadlased on need, kes võivad tuimalt ignoreerida graafikuid, mis näitavad CO2 ja temperatuuri vahelise seose puudumist ja kuulutada, et CO2 on kliima (olematu) soojenemise põhiline põhjus? Kas teadlased on need, kes võltsivad mõõtmisandmeid ja moonutavad temperatuurigraafikuid?

Seda loetelu võib jätkata tundide viisi, kuid põhiline on see– hulluse ja ebainimliku propaganda perioode on ka enne olnud. Sellised perioodid pole kunagi eriti pikalt kestnud. Ja kui hullus lahtub, siis on KÕIGIL, kes sellega kaasa jooksid ja kaasa aitasid, oma sõgeduse pärast kibedalt häbi, kui mitte hullemini.

 

Karl-Olaf Rääk