Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: isikliku auto omamise asemel rentige…. Bolti!?

-
28.07.2023
Bolt ei ole eriti hea mainega bränd.
© UU

Väga selgelt koorub välja, kelle huvides seda automaksu nii julmalt rahvale peale surutakse. Loobuge isiklikest autodest ja selle asemel hoopis rentige autosid … Bolt’ist! Selleks muidugi, et mingi Bolt saaks ikka rohkem tulu teenida.

Rahvakeeli nimetatakse seda seaduse ostuks – meie toetame teid rahaliselt (Bolt’i suuromanikud on praeguste valitsusparteide rahastajad) kui teie teete ja surute läbi meile kasulikud ja vajalikud seadused!

Artiklist:

Bolt: “Erinevaid võimalusi linnaruumis liikumiseks tuleks vaadelda ja arendada süsteemselt avaliku ja erasektori koostöös. Kergliikurid, ühistransport, sõidujagamisteenus ja jagatud sõidukid on kõik alternatiivid isiklikule autole ja täiendavad teineteist.”

“… kui kõik läheb plaanipäraselt, peaks nende (Bolt) autopark selle aasta jooksul suurenema kaks korda.”

(https://majandus.postimees.ee/7818445/autoparki-suurendav-bolt-automaksust-vahem-autosid-linnades-on-moistlik )

Hmm, iga mõtlev inimene saab ju aru, et isiklike autode vahetamine rendiautode vastu ei vähenda kuidagimoodi automaksu argumendina kasutatavat autostumist. See on puhas häma.

Ja prokuratuur, kapo ega politsei ei näe taas nagu tellitult mitte mingit korruptsiooni. (https://www.err.ee/…/andres-parmas-toimingupiirang-on… )

Olgu tervitatud reformierakondlik “õigusriik”!

 

Kert Kingo, Riigikogu liige (EKRE)