Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kliimahüsteeria sünnitab lauslollust

-
31.07.2023
Kuigi kliimahüsteeria lubab meie ärakõrbemist, on mõistlik rahulikult kalale minna. Pilt on illustratiivne.
© UU

Sel suvel köetakse kliimahüsteeriat eriti jõudsalt üles, kasutades selleks ära näiteks Lõuna-Euroopas ometigi nii tavapärast kuuma ilma – ja see tekitab uue hullumeelsuse laine ehk soovi evakueeruda “kuumalt” Maalt.

“Maailma isehakanud kupjad, kiltrid ja aidamehed eesotsas ÜRO härraskommunistidega kütavad kliimahüsteeriat, käibele on lastud uus fenomenaalne vale – globaalne keemine,” kirjutab Sven Kivisildnik.

Postimees vahendabki üht algatust: “Hoolimata allveelaeva Titan hukatuslikust katastroofist, plaanib operaatorfirma OceanGate Expeditions kaasasutaja uusi seiklusi. Nimelt tahab Guillermo Söhnlein saata 2050. aastaks inimesed superkuumale Veenusele.” Jutt käib lausa kosmosejaamadest, kus elaksid tuhanded.

Pange tähele daatumit 2050 – selleks ajaks tahavad hüsteerikud teha Maa süsinikuneutraalseks. Üks hullus sünnitab teise.

Inimkond on alati tahtnud hõlvata läheduses asuvad planeedid, aga nüüd ei ole selle taga mitte fantaasiad või inimlikud püüdlused, vaid sellised hullumeelsed ideed on kannustatud kliimahüsteeriast, mida doseeritakse nii söögi alla kui peale ja ka söögi vahele. Seda tõsiselt võtvad inimesed loobuvad lastest ja tulevikust ning langevad eluaegsesse depressiooni.

Söhnleini plaanid on utoopilised ja lõpevad samamoodi nagu sukeldumine pisiallveelaevaga Titanicu juurde – inimesed pole veel korralikult Kuudki uurinud, aga tahavad juba Veenusele ronida. Võib-olla vaataks alustuseks näiteks filmi “Esimesed sada” ehk “The 100” ning õpiks hindama elu Maal?

Tavainimestele võiks vaid soovitada – elage rahulikult ja pingeteta (neid pakub Kaja Kallase valitsus teile niigi ohtralt), ei juhtu meie Maaga midagi, kui me loodust ilma hüsteeriata kaitseme.

Uued Uudised

Kliimahüsteeriat on hästi kirjeldatud Lisa Simpsoni vahendatuna populaarses sarjas “Simpsonid“.