Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mees, kelle ümber hõljub võõra raha omastaja oreool, hurjutab inimesi, et auto omamine polevat vaesteabi. Masendav

-
01.08.2023
Kui nemad on võimul, kukub kõik kokku.
© UU

Moraalses ühiskonnas hoiaks inimesed, kelle elu-CV lokkab kahtlustustest võõra raha omandamise kohta, targu keele hammaste taga. Sest korruptsioonikahtluse saab hajutada ühel korral. Kui neid kordi on palju, siis joonistub välja reegel, et rumaluste rääkimise aegu võetakse kuldlusikas, seegi pihta pandud, korraks suust.

Jutt on kahtlemata mehest, kelle CV-s on kümne miljoni dollari ja VEB Fondi lugu ning kelle loodud erakonnal on neid lunastamata pattusid lausa hunnikus, sealhulgas ka võõrpankade rahapesu Venemaalt Läände.

Nii kirjutab Delfi/EPL: “Siim Kallas: auto omamine pole vaesteabi.  Näib, et meie oma riik on midagi võõrast ja kauget, kelle käest saab muudkui nõuda. Ainult kulutada, saada, tarbida, võtta. Mitte panustada ei oleviku ega tuleviku vajadustesse. Masendav.”

Kaja Kallase valitsetav riik ongi enamiku eestimaalaste jaoks võõras ja kauge, ja just see riik muudkui nõuab, käibemaksu, aktsiisimaksu, automaksu… kulutada, saada, tarbida, võtta, panustada tulevikku suudab ainult Reformierakonna toiduahel, kelle jaoks muudeti ka maksusüsteemi.

Alles see oli, kui mehe peaministrist tütar kirjutas vanemate kohta, et nemad ei vajavat mingit sotsiaalabi, vaid olevat hea näide sellest, kuidas pensionärid ise hakkama saavad. Ja nüüd kinnitab personaalpensionär ka, et tema on Esimeses Eestis ja Teine Eesti ärgu mölisegu. Siim Kallas elab jõukalt ja tema ministertütar ehitab mere äärde maja – aga enamik Eestist ei ela nii hästi, nendelt võttis “empaatiline peaminister” hoopis lasteraha ära.

Mida teavad Kaja ja Siim Kallas tuhandete inimeste elust Lõuna-Eesti kolkakülades? Reformierakond on neilt kõik ära võtnud ja pannud nad, käsi pikas, riigilt almust paluma. Vana ja logisev odav auto on paljudele vaestele maainimestele just hädavajalik, sest kodukülast on kadunud kauplus, arstipunkt, postkontor, kool ja lasteaed, ning sealgi on “koolisulgejapartei” mängus.

See oli Reformierakond, kes saatis eestlased Soome tööle, et nood suudaks kodus üüratud soojaarved ära maksta. See on Reformierakond, kes tõstab maksud kõrgele, koorib rahvalt raha ja siis hurjutab Siim Kallase kombel: ainult küsite.

Siim Kallasest on saanud amoraalse poliitika verstapost. Masendav on hoopis see, et paksuks söönud ekskommunistid õpetavad nüüd rahvast, kuidas õigesti elada.

Uued Uudised