Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Võimu juurde pääs tundub Eestis olevat kohene patukahetsuskiri seniste, praeguste ja tulevaste pattude eest

-
03.08.2023
Margus Tsahkna
© UU

Eestis jääb üha rohkem mulje, et võimu juurde pääsenuid ei võta enam ei ussi- ega püssirohi, mida nad ka ei teeks.

ERR vahendab: “Kriitikud näevad huvide konflikti selles, et välisminister Margus Tsahknal (Eesti 200) on siiani osalus kaitsetööstuse ettevõttes, mis ehitab Ukrainas käivas sõjas kasutatavaid mobiilseid välihaiglaid. Ühingu Korruptsioonivaba Eesti liikme Steven-Hristo Evestuse sõnul peaks Tsahkna nii ennast kui ka oma lähedased ettevõttest taandama. Tsahkna eitab huvide konflikti.”

Nendesse kolme lausesse on tegelikult kätketud tohutu informatsioon. Esimene lause: välisminister Margus Tsahkna kasutab ära oma ametipositsiooni ja Ukraina sõda, et teda toitev ettevõte maitsvaid tellimusi saaks. Teiseks, Evestus kutsub Tsahknat üles ennast ettevõttest, mitte üldse ministriametist taandama – kuigi korruptiivne olukord on sisuliselt juba toimunud ja nagu varasemad uudised teatavad, Tsahkna osalusega ettevõte on suurt kasu saanud. Ja kolmandaks – Eesti 200 poliitik leiab, et tema pole midagi valesti teinud.

Ehk polegi – Reformierakonna juhitavas riigis ongi petuskeemid legaalsed. Ilmselt pääseb Tsahkna kerge ehmatusega, sest hundid ju hunte ei murra.

Uued Uudised