Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jälgimisühiskonnast unistavale Reformierakonnale on armas kõik, mis laseb suid sulgeda

-
04.08.2023
Reformierakond, valetajate ja petiste partei.
© Uued Uudised

Reformierakonna valitsemise ajal üritati läbi suruda nn koputamisseadust, nüüd on tulemas sõnavabadust hävitav vaenukõneseadus, TTJA ja teisedki ametkonnad tahavad tsensuuriõigust, liikluskaamerad hakkavad kompama kõike autos toimuvat – vasakäärmuslik valitsus ehitab totalitaarset ühiskonda.

Reformierakond on nii hoos, et ei hooli isegi enam oma peremeestest, nagu seda on teinud näiteks Kadõrov oma Tšetšeenia pärusmõisas.

ERR kirjutab: “Euroopa Kohus tuvastas eelmise aasta aprillis, et lausaline sideandmete säilitamine, et kuritegevuse vastu võidelda, on Euroopa Liidu õigusega vastuolus. Eestis käib andmete kogumine aga ikka edasi, kuigi andmete väljaküsimine on rangelt piiritletud.”

Miks peakski Reformierakond ja tema satelliidid ebademokraatlikke tegemisi piirama, kui nad samas piiravad laialdaselt demokraatiat? Kuritegevuse vastu võitlemisega on õigustatud väga paljusid rünnakuid demokraatia vastu kogu maailmas.

Oravapertei endal on samas laialdane seaduserikkujate erakonna kuulsus, Siim Kallase kümnest miljonist dollarist ja VEB Fondist kuni Jürgen Ligi aegse Vene raha pesemiseni läbi Eesti.

Uued Uudised