Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Rahutukstegevad ufosõnumid liitlaste süvariigist

-
05.08.2023
(:) kivisildnik

Vabariiki mööda lippab ringi keegi poolpaljas naiskodanik, arusaadavatel põhjustel on see meie paljukannatanud uudiste peateema ja selleks peab ta ka jääma. Millest siis veel rääkida? Ometigi on meie suvaliste välisuudiste ja põnevate Tänaku-teemade kõrvale jõudnud ka rahutukstegevad ufosõnumid liitlaste süvariigist.

Nagu me kõik hästi teame, ei ole ufosid olmas, valitsus salgab juhtunut ja lendavatest taldrikutest räägivad ainult kliinilised idioodid, paremal juhul poolhullud ulmekirjanikud või ühiskonnaohtlikud vandenõuteoreetikud, kes tuleks üldse vangi panna. Paraku on ufovandenõu libedale teele laskunud ka meie peavoolumeedia, ullu panevad nii Postimees kui Delfi.

Ilma lugemata ei ole mõistlik isegi Postimeest pikalt saata, kui nad kord juba piinlikku uforida ajavad, siis peab selleks olema väga mõjuv põhjus. Põhjus on olemas, selleks on Ameeria Ühendriikide kongress, teatavasti on ametlik asutus, mis on hakanud korraldama harrastuslikke ufouuringuid, kuulates sellel eesmärgil ja vande all üle eriti jultunud vilepuhujaid.

Seadus on selline, et kui kongressis valetad, siis sind pannakse vangi. Mina ei ütle teile, et ufod on olemas või et neid ei ole. Mina olen vandenõuteoreetik ja kõigi vandenõuteoreetikute sooneutraalne vanaema – ei usu vaktsiini, homokliimat ega keda kuraditki. Ufo-vandenõudega aga olen ennast aga aastakümneid kursis hoidnud ja kuulnud ehk kümnete ja kümnete endiste kosmosesõdalate ja muude tunnistajate äärmiselt huvitavaid pajatusi.

Ufotoimikud on kõige huvitavam ja fantastilisem vandenõuteooriate alaliik, mis räägib sellest, et suurkiikidel, täpsemalt süvariikidel ja hargplanetaarsetel suurfirmadel on juba ammuilma oma salajased kosmosearmeed, mis kasutavad ufotehnoloogiat ja ajavad hämaraid intergalaktilisi asju, alates orjakaubandusest ja vallutussõdadest ning lõpetades ajareiside ja muinasjutuliselt võimekate telepaatiliste ülisõdurite aretamisega.

Kellel on rohkem huvi, soovitan kuugeldada teemat SSP ehk Secret Space Program. Kuskilt meenub ehk Reagani tähesõdade programm, mis olevat olnud lihtsalt vaht ja propaganda ja täitsa nõme. Kosmosesõdade vilepuhujate jutt on mulle kui põlisele ulmelugejale tundunud alati palju veenvam ja detailsem kui kirjanike fantastilised ponnistused.

Nüüd oleme siis oma eluga nii kaugel, et seda vandenõu-ullikeste juttu ajavad kongressis vande all kõrge luureohvitser ja muud usaldusväärsed isikud. Tõeliseks staariks on tõusnud erumajor David Grusch, endine luuraja ja olematute ufode ametliku uurimise salajase asutuse ülem. Selle peale ütleb meie ajakirjandus kohe, et detaile on vähe.

Detaile pole tegelikult üldse, erumajor David Grusch ei ole meile näidanud mitte ühtegi ufo väntvõlli, hammasratast ega piduriklotsi. Põhjuseid on mitu, esiteks pole ufosid ametlikult üldse olemas ja teiseks tapetakse sind selliste asjade erastamise eest lihtsalt maha. Päevaleht selgitab toimuvat: “Ufo-uurimist juhtiv vabariiklane ja kongressi liige Tim Burchett küsis Gruschilt, kas ta on kuulnud ka kellegi mõrvamisest. Endine luureametnik vastas: “Juhatasin selle teadmisega inimesed vastavate võimude juurde.””

Humanistidena loodame, et ufomõrvareid kunagi ei paljastata, või kui need valitsusametnikud siiski vahele peaksid jääma, siis saavad nad ainult sümboolse karistuse, sest ega ikka iga mats pea seda ufoasja ka teadma ja kallihinnalisi juppe mööda ilma laiali kandma.

Alla kukkunud või muul moel süvariigi kätte sattunud mittemaised lennumasinad on väga väärtuslikud, sest neid mitte ei ehitata ümber, vaid õpitakse maavälist tehnoloogiat tundma ja ise ehitama ning juhtima – tsiviilkasutusse ei tule sealt kuigi palju, väidetavalt vaid kiibid, valguskaablid ja muu selline teisejärguline kola.

Elupikendajad, ajareisid, galaktikatevahelised portaalid, tasuta energia, antigravitatsiooni tehnoloogiad, mateeria muundurid, kosmiline kõiki tarkusi sisaldav internetilaadne toode ja muu selline jäetakse väljavalitute kitsa ringi kiivalt kaitstud eraomandiks. Sina tee tööd, reisi paremal juhul Kuubale ja sure 80-aastaselt.

Kõigest sellest luurajad kongressile ei räägi, aga et ufotehnoloogia on olemas ja seda hoitakse seadusevastaselt kitsa ringkonna valduses, see on jutuks küll. Uurige ise, mitmetunniste ülekuulamiste ammendavaks referaadiks ei ole meil ruumi. Teema on igal juhul äärmiselt huvitav, eriti sõjalisest aspektist vaadatuna.

Osundan: “Burchett ütles, et tulnukalaevadel on tehnoloogia, mis võib „muuta meid söebriketiks“, ja lisas, et USA näeb „100%“ taevas asju, „mis ei pruugi olla pärit sellelt maalt“. Pentagon eitab Gruschi väiteid informatsiooni varjamise kohta.” Mõistagi varjavad nad kõike, peale oma pedofiilse ja satanistliku meelsuse. Väga tõenäoline, et Sarviktaat on kosmiline deemonlik olend.

Vilunud vandenõuteoreetikud kommenteerivad kongressis toimuvat nii, et meie teame seda kõike juba ammu, meil on sadu taolisi vilepuhujaid ja palju süsteemsem ning arusaadavam informatsioon, aga kes meid kuulab. Meie oleme ju ullud peast, fooliumist volditud mütsikestega.

Loogika ütleb, et on kaks võimalust, jänkid on kas täielikult ära pööranud või on nad jõuk päris alatud massuurikaid, kes hoiavad head tehnoloogiad endale ja lasevad inimkonnal ja ka oma riigi kodanikel kujuteldamatus viletuses vireleda, kui võrrelda selle maapealse paradiisiga, mida tulnukate tehnoloogia võimaldaks kiiresti üles ehitada – ka kommunism poleks võimatu. Väidetakse ka seda, et ufojuttu aetakse ainult selleks, et varjata Bidenite kriminaalse perekonna kuritegude ilmsikstulekut.

Seda teooriat mina ei usu, sest ufoasjandus ei huvita mitte kedagi ning sellest ei ole sündinud globaalset sensatsiooni – ehkki, kui lugu oleks nii nagu räägitakse, siis oleks tegu ajaloo ehk kõige suurema sündmusega üleüldse – Ikkagi tulnukad ja päriselt ja fantastiline tehnika ja vaata et helge tulevik jne.

Ja tiblad-agressorid saaksid Ukrainas kõik tulnukarelvade jõul hetkega grillimise söeks põletada – vaat kus oleks pidu. Miks siis ei põleta, kui selline võimalus on olemas? Kas see pole ukraina rahva reetmine? Aga ju siis on kosmoses tähtsamat põletamist silmapiiril ja paremat sõjasaaki loota, kes teab.

Asjatundjad hoiatavad selle eest, et ufoteave tehakse avalikuks ainult ühel eesmärgil – korraldada inimeste tehtud lendavate taldrikutega valelipu rünnak, panna linnad põlema, ajada kõik kosmosejälgandite kaela ning ühendada inimkond satanistide üleilmse valitsuse alla, et nn kosmiliste vallutajaga võidelda.

Olgu nii või teisiti, igal juhul tuleb valida Sven Sildnik riigikokku, mina ei luba süütuid inimesi tulnuka laseritega tuhaks põletada. Meie globaal-kommunistid teevad seda aga esimesel võimalusel, süstidega ei saavutanud nad oma alatut planeedi elanikkonna vähendamise eesmärki täies mahus, siilide-konnade kaitsmiseks pühivad nad eesti rahva aga esimesel võimalusel maa pealt. Tulnuka tehnoloogia K. Kallase valitsuse käes on lõpp. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Viljandis 05.08.2023