Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas haridusminister Kristina Kallas lööb eesti koolidele hingekella?

-
15.08.2023
Vasakäärmuslasest haridusminister lubas juba ammu eestlusele lõpu teha.
© UU

Vasakäärmuslasest haridusminister Kristina Kallas laseb mööda Eesti koole ringi, aga tolku sellest pole – ilmselt vaeb globalist seda, milliseid koole annaks veel kinni panna.

BNS vahendab: “Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas on teisipäeval visiidil Harjumaal, kus külastab Nissi kooli, Paldiski Vene põhikooli ja Keila kooli ning kohtub Lääne-Harju valla ja Keila linna haridusjuhtidega. Kallas soovib saada ülevaate, millised on piirkonnas aktuaalsed haridusvaldkonnaga seotud küsimused.”

Mis kasu on Kristina Kallase “ülevaate saamisest”, kui ta midagi koolide kaitseks ei tee? Postimees kirjutas 27. mail, kui haridusminister külastas suletavat Metsküla kooli: “Haridusminister Kristina Kallas (Eesti 200) lubas väikekoolidele toetust ja kaitset, kuid vallavõimuga kohut käivate koolide lapsevanematel ja õpetajatel on tema sõnadest vähe kasu.”

Peale seda kuupäeva on kool saanud suure annetuse, mis lubanuks vähemalt aasta jagu jätkata, aga see lükati vallavõimu poolt tagasi ja kooli sulgemine on sisuliselt vormistatud. Kristina Kallas ei andnud rahvale mingit tuge ja oma inimestega sõdiv Lääneranna vallavalitsus surus kangekaelselt oma plaanid koolidega lõpp teha läbi.

Nii tõmbleb haridusminister mööda koole ringi, aga tolku pole sest midagi, koolid suletakse ja eesti keel tõrjutakse sealt välja, asemele tuleb homoõpetus.

Uued Uudised