Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Varro Vooglaid: Kaja Kallase sugused vaatavad sageli lausa põlglikult naistele, kes on otsustanud karjääri asemel pühenduda lastele ja perele

-
18.08.2023
Eesti on Kaja Kallasest väsinud ja tahab näha tema kaugenevat selga.
© UU

Traditsionalistist poliitik Varro Vooglaid kirjutab sotsiaalmeedias sellest, et sünnitavaid naisi halvustavad sageli need naised, kes on valinud karjääri, sealhulgas Kaja Kallas, kelle sõnutsi olla häiriv, kui naisi väärtustatakse ainult selle järgi, mitu last on ta sünnitanud.

“Kas keegi teab kedagi või on kunagi kuulnud kellestki, kes reaalselt peaks naise ainsaks väärtuseks seda, mitu last ta on sünnitanud? Vaevalt. Küll aga leidub inimesi, kelle jaoks laste saamine ja kasvatamine ei ole naise väärtuse hindamisel üldse oluline. Paraku leidub selliseid inimesi keskmisest rohkem naiste seas, kes ise on otsustanud pühenduda perekonna asemel karjäärile… Sageli vaatavad need inimesed lausa põlglikult naistele, kes on otsustanud karjääri tegemise asemel pühenduda lastele ja perele. Tundub, et selliste inimeste hulka võib arvata ka Kaja Kallase. Kuni sellise mentaliteediga inimesed on Eestis asehaldureiks, ei ole põhjust üllatuda, et meie rahvuse, keele ja kultuuri hääbumine jätkub vääramatult,” arvab Varro Vooglaid.