Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lüüasaanud Rootsi sotsialism kolib üle Eestisse?

-
18.08.2023
Sotsialistlik Rootsi – sisserändetaustaga kurjategijate poolt põletatud autovrakid Göteborgis.

Lähis-Ida klannimaffia tulevahetustest räsitud Rootsi ühiskond võttis võimult maha pikka aega riiki ummikusse juhtinud vasakpoolsed ja näib, et ühe maa tuksi keeranud ideoloogia kolib ida poole Eestisse.

Rootsi ühiskond oli siiani “täiuslikult” marksistlik – isegi välispoliitikat nimetati feministlikuks, politseinikud põlvitasid kohaliku Black Lives Matteri ees, sõjaväelased kandsid vikerkaare-embleeme, vastu võeti mistahes migrante (mis takistab nüüd pääsu NATO-sse, sest Türgi tahab oma opositsionääride väljaandmist), 2015. aastal alanud rändelaine tõi riiki Lähis-Ida klannimaffia jne.

Hiljutised valimised tõid kohaliku EKRE ehk Rootsi Demokraatide toel võimule parempoolse valitsuse, kes maadleb nüüd sotsialistide ränga pärandiga, kuid midagi on muutumas. Seevastu Eestis on just kinnitumas kogu see ballast, mis Rootsi vetes üle parda heideti.

Siin võeti vastu homoseadus ja LGBT agenda tungib isegi lasteaedadesse. Radikaalfeministid on alustanud ristisõda sünnitajate vastu – Kaja Kallase vasakäärmuslik valitsus ekstremistlike sotside ja “kahesajatajatega” võttis lastega peredelt raha ära ja asus maksupoliitikaga toetama neid, kes saavad võimalikult vähe lapsi.

Siinsed Greta Thunbergid said oma kliimaministeeriumi, haridusministriks sai eestlust vihkav globalist. Sisseränne on lastud vabaks, võõrkeeled tõrjuvad riigikeelt välja ning põlisrahvus ehk eestlased “tühistati” – Kaja Kallas teatas arvamusfestivalil, et meid polevat olemas, eestlased olevat kõik, kes siia kolivad, seega ka vene marurahvuslane Andrei Kuzitšin, kes sai äsja Eesti kodakondsuse.

Traditsioonilisi väärtusi “peedistatakse” lausa riiklikul tasemel, nagu äsja algatatud ristisõjaga sünnitamiste populariseerimise vastu. Marksistlikud ülikoolid toodavad juurde üha uusi hungveipinge ja komnoori jne.

Seda loetelu võiks pikalt jätkata, aga selge on üks – ka Rootsi sotsialism algas ja viidi ellu just nii, nagu see toimub praegu Eestis. Rootsis hakkab pendel nüüd tagasi langema, Eestis aga jääb üle vaid oodata, millal meil võõrad “granaadikultuuriga” alustavad.

Uued Uudised