Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Puhastus on alanud, isamaalasi likvideeritakse halastamatult

-
19.08.2023
(:) kivisildnik

Tänased märksõnad on julmus ja dementsus. Dementsus on loominguliste ringkondade pärisosa, meie oma Biden Rein Veidemann raiub nagu rauda et: „Tunnistagem, et mitte kunagi varem pole me riigi ja rahvana olnud majanduslikult ning kultuuriliselt nii kõrgel järjel.“
Ei ole võimalik mitte üheski punktis nõustuda, sest väide on vale, rumal ja piinlik. Massid ostavad ainult tablette ja leiba, kvartalis tuleb 28% töötuid juurde ja sina, armetu onkiloon, õilmitsed? Jälk.

Kohalikud vene literaadid ei ole palju paremad, Nikolai Karavajev värskes Vikerkaares kujutab kohalikke sibulaid kolonialismi ohvritena: “Kohalikke venelasi esitatakse kui nõmedaid, kohati pahasoovlikke metslasi; kultuurne eestlane, nagu Kiplingi valge mees, toob ennastsalgavalt neile tsivilisatsiooni valgust, päästab putinismi ja impeeriumimeelsuse vangist, vabastab Venemaa mõjust ja zombistatusest, annab neile demokraatia, oma õige (Kersti Kaljulaidi sõnatarvitust järgides) komberuumi…”

Ühesõnaga kohalike vantide kannatused on kohutavad, isegi homosid ja neegreid mahitavad vasakliberaalid ei hooli neist enam – paha on olla. Lätti põgeneda ka ei saa, sealt saadetakse ilma pikema jututa joonelt Venemaale. Väljapääsmatu olukord. Karavajeviga olen ulmeüritusel kokku puutunud, intelligentne inimene, millised need teised siis veel on?

Päris õige see jutt muidugi ei ole, esiteks on venelased meid koloniseerinud, mitte meie neid. Võrdlus Kiplingiga ei päde kohe kuidagi. Ja Vikerkaare homoliberaalid su jutu ikkagi avaldasid, seega armastavad. Kristina Kallase pastla ja kandle vaim elab selles punakontoris visalt edasi. Maatasa teha, nii nagu tehti Kaia Kanepi ja Andres Mustoneniga – nii tuleb teha ka nimetu Vikerkaare vasaktoimetusega. Rahalt maha ja ridadest välja, venemeelne, smuulilik-vaarandlik-leberehtlik rõvedus.

Totrus sellega muidugi ei ammendu, kuid aitab piinlikust teemast, läheme kangema kraami juurde. Julmus kogub hoogu, valitseb terrori õhkkond. Ma pole suur Isamaa fänn, kuid Riina Solmani, Parvel Pruunsilla ja Isamaale lähedaste teadlase Raul Eametsa tükeldamine on täiesti üle mõistuse. Näen siin ilmselgeid ideoloogilise diskrimineerimise tunnused. Kui tegeled sündimuse küsimustega, tahad põhiseaduse vaimus eesti rahva järjepidevuse asja ajad, siis tuleb valu.

Jõustruktuurid, politiseeritud ülikool ja ajakirjandus on asunud elu pooldavate rahvuslike jõudude vastu sõjakäigule. Süvariik tegutseb varjamatult, halastamatult ja metoodiliselt. Sõnum peab kohale jõudma: rahvuslust ei rahastata, sündivust ei uurita ja eesti asja ei aeta, ole sa poliitik, ärimees või teadlane – värise ja tea, et me tuleme sulle järele!

Kui meie ülikoolid on muutunud Aafrika asumaaks, siis ei häiri see kedagi. Kui nad on muutunud homokommunismi ja feminismi agitpunktideks, ei häiri see kedagi. Kui tudengid on pool kirjaoskamatud ei häiri see samuti kedagi. Kui aga hakatakse koostöös ülikooliga uurima eesti rahva sündimust, mida ülikool millegipärast ei uuri – piidriasjandus neelab ilmselt kõik vahendid – vot nüüd on maapealne põrgu lahti. Ei, see on eluvastane, riigi- ja rahvavastane võitlus, globalistide püha sõda meie kõigi, eriti laste vastu.

Ühelt poolt on tore, et ülikool, see üleilmastunud naisõiguslik lampkast, on endale ise vee peale tõmmanud ja ka rinnalaps saab aru, millise ilge seltskonnaga seal on tegemist – piisab, kui vaadata mõne seestunud kroonueetiku tühjadesse silmadesse ja vahustesse suunurkadesse. Eetikud on koht, kus saab raskel ajal raha kokku hoida, vähe, aga abiks ikka.

Ah et vallandate, eks me näe, Aivar Mäe ka vallandasite, Tartu Ülikooli raamatukogu direktori vallandasite ja mis sellest tuli? Kohtuasjad ja õigus seati jalule. Inimeste karjäärile, tervisele ja mainele tehtud kahju aga mõistagi ei ole võimalik heastada. Ühtegi globalismi vaimust vaevatud tagakiusajat ei ole meil minu teada siiani vangistatud.

Mis sigimatute naiste kannatused? Mis delikaatsed isikuandmed? Mis haige ila? Mis okultne eetika? Ilmselgelt on ebaeetiline ja põhiseaduse vastane see, kui väljasureva rahva sigimatuse probleeme ülikoolis ei uurita ja tegeletakse asendustegevuse ja vasakpropagandaga. See on surmakultuse ilmselge ja võigas ilming. Globalismi võit riigi ja rahva üle.

Mis saab edasi? Kas süvariigi satanistidel õnnestub vähesed eestimeelsed teadlased, ärimehed ja poliitikud ära hirmutada või saavad muamehed sellest hoogu juurde, eks paistab. Mõistlik oleks iibeprobleemi ümber koonduda, vajalik oleks kõiki võõrvõimude ja sisekahjurite vastaseid jõude toetada, sest kui Isamaa on likvideeritud, siis läheb tükeldamisele järgmine opositsiooniline jõud ja seejärel kogu kaitse ja esindajateta jäänud väikerahvas.

Ilmselgelt on planeedi rahvastiku vähendajate ja surmasüstijate huvides see, kui sigimatuse põhjused ei uurita. Kui väljasuremise põhjused oleks teada, siis oleks võimalik need kõrvaldada ja süüdlased vastutusele võtta. Globalistide huvides on rahvaste ja rahvusriikide nõrkus ja häving, muidu ei saa üleilmset satanistliku ilmakorda ehitada.

Sigimatuse põhjused on mulle ka ilma uuringuteta teada; moraalne ja majanduslik laostumine, perekonna kollaps, perverssused, virelemine ja ebakindlus, rahvuslike väärtuste asendamise kõikvõimaliku solgiga, sotsialistlik materialism, vastutustundetus ja mugavus. Kõikvõimalikud kliimaluulud ja muu selline inimvaenulik agitatsioon. Siilid ja konnad ei ole eestlastest tähtsamad, see on põhiseaduslik fakt.

Mida me ise saame teha? Esiteks teha lapsi, teiseks toetada neid, kellel on lapsed, kolmandaks toetada neid, kes tegelavad iibeprobleemi lahendamise ja teadvustamisega. Mõelda iga päev viis minutit sellele, miks me välja sureme, kellele see on kasulik ja kes meil väljasuremisideoloogiat ja surmakultust edendavad.

Iga uudis, film, telesari, arvamuslugu või saade tuleb selle pilguga üle vaadata, on see elu poolt või surma ja väljasuremise poolt. Iga sent ja minut, mille me kulutame muule kui ellujäämisele, tapab meid. Igaüks võib ennast ametlike rahvastikuandmetega kurssi viia, kui ei tea, siis ole parem vait, nagu ütles Gautama Buddha.

On selge et rahvastiku päästmisega ei tegele ei Vilja Kiisler ega nimetu kroonueetik ega režiimile ustav käteväänaja, sellega tegelevad Pruunsild ja Eamets. Sellega pead tegelama ka sina, muidu oled sa mõttetu tüüp, halvemal juhul isegi vaenlane. Mõtlemine ei ole veel keelatud, seega mõtle rahvastiku armetule olukorrale ja türanniale.

Vali Sven Sildnik riigikokku, sest eluvastased aktivistid ja süvariiklased on asunud pealetungile. Tuleb vastu hakata, ellujäämiuse küsimuses ei saa teha kompromisse ega jääda kõrvaltvaatajaks. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Sanga talus 19.08.2023