Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Meediakriitika | Eesti pole jõudnud viie rikkama riigi sekka, sest autod teevad Eesti vaeseks. 1. osa

-
20.08.2023
Laadime sisu...

Saate teemadeks on: konflikti kokkuvõte valitsuse ja presidendi kantselei kirjavahetuse põhjal; kuidas õnnestus loomaspetsialistil likvideerida oht hulkuma läinud kodulooma elule ja tervisele; Ülemiste Keskus on asunud võitlusse arutu ostupeo vastu, hoides maja katusel mesilastaru ning pakkudes ostjatele eetilist asfalti; kas Eesti pole jõudnud viie rikkama riigi sekka, sest autod teevad Eesti vaeseks; Läti ja Leedu hakkavad putiniste välja saatma, Eesti aga mitte.

Saate 2. osas, mille avaldame paari päeva pärast, sisaldub pere sihtkapitali pseudoskandaal.

Pere Sihtkapitali lastetuseuuring on tekitanud vasakmeedias manipuleeritud suhtekorraldustormi, põhjuseks poliitiliselt motiveeritud rünnak rahvuslike ja isamaaliste jõudude vastu.

Emotsioonide ja uuringus osalenud naiste välja mõeldud “kannatustele” apelleerides on tühistatud ja põhjuseta ametist tagandatud Eesti autoriteetseim majandusteadlane. Lisaks püütakse rahvastiku-uuringuid, eriti lastetuse teemal muuta aktivismi korras tabuks.

Tervikuna kujutab kogu kampaania endast äärmuslikku rünnakut nii põhiseadusliku korra, isamaalise mõtteviisi kui terve mõistuse vastu.

Saatejuhid Andri Kiige ja Sven Sildnik.

Saate tootja Vabariik Meedia.