Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Telia ja Swedbank impordivad Rootsist Eestisse marksistlikke “uusväärtusi”

-
22.08.2023
Telia on üks ettevõtetest, kes veab Eestisse woke-kultuuri.
© UU

Pärast Kaja Kallase vasakäärmusliku valitsuse võimuletulekut süvenes Eestis väärtuskonflikt, sest sotside ja Eesti 200 abiga suruti läbi homoseadus ning selle juures abistavad neid …Rootsi ettevõtted.

Tänavuse homonädala suurtoetajateks olid Rootsi mobiilifirma Telia ja pank Swedbank. Normaalses ühiskonnas pakuks üks neist lihtsalt IT-teenuseid ja teine opereeriks rahaga. Liberaalses maailmas aga levitavad need firmad põhitegevuse kõrvalt ka marksistlikku ideoloogiat.

Kuigi Rootsi on nüüd saanud konservatiivse valitsuse, läheb vasakpoolsete võimutsemise tagajärgede likvideerimisega palju aega ja nüüd on selge, et Rootsi on oma firmade kaudu eksportinud Eestisse “uusväärtusi” ning samas siit raha välja pumbanud.

Telia ja Swedbanki Eesti harud on küll mehitatud eestlastega, aga kindlasti on needki vasakpoolse mõtlemisega ning oma konservatiivsete klientide kiuste vikerkaarelipuga lehvitamine ei valmista neile mingit piinlikkust.

Väidetav vähemuste kaitse on uusmarksismi üks peaeesmärke ning kui ettevõtlus majandustegevuse asemel ideoloogiatega kaasa läheb, pole see enam ettevõtlus. See on ideoloogiate pealesurumine, mida Telia ja Swedbank teevad. Nad on tegelenud marksistlike “uusväärtuste” impordiga Eestisse.

Seega ei võimutse nende kaudu Eestis vaid väliskapital, võimutseb ka pesuehtne marksism.

Uued Uudised