Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jaak Madison: film “Vabaduse hääl” näitab, et paljud lastepilastajad on oma riikides ja maailmas lugupeetud avaliku elu tegelased

-
23.08.2023
Jaak Madison kutsub üles olema sallimatu kõigi pedofiilide vastu.
© Erakogu

Käisin ära vaatamas kinos filmi “Vabaduse hääl” ehk originaalis “Sound of Freedom”. Kuna see kinodes pikalt mängukavas ei ole, siis tasub öelda, et kellel tahtmist ja vähegi viitsimist, siis tasub ära vaadata. Igal juhul.

Minu jaoks kõige jäledamad inimolevused on need, kes seksuaalselt kasutavad ära lapsi ja minu poolest ma saadaksin nad kollektiivselt elektritoolile (liberaalsed seadused ei luba), kuid just inimkaubandus laste puhul on tõusmas peagi esimesele kohale kogu kuritegevuse mahust maailmas. Hetkel on selle kogumahuks 150 miljardit (!!) dollarit aastas!

Miljoneid lapsi röövitakse aastas selleks, et vanad (ka noored) perverdid saaksid neid oma lõbuks ära kasutada. Miljonid väikesed hinged on just praegusel hetkel kellegi vägistamise ohvriks ajal, kui Sina ja mina veedame mõnusalt oma õhtut.

Kuid mis veel jälgim – paljud neist jälgimatest inimesest on oma riikides ja maailmas lugupeetud avaliku elu tegelased, kes säravad seltskonnaveergudel ja enamus meist ei oskaks arvatagi, et päriselus on tegemist kõige rõlgemate pervertidega.

Kas keegi ka Eesti nö “tipp-poliitikast” võiks olla selline? Ma ei kahtlegi selles. Küsimus on vaid selles, et kui palju neid on ja kuidas neid hävitada.

Jaak Madison, Euroopa Parlamendi saadik, EKRE