Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Täna on Balti Keti aastapäev. Mis oli tookord ja mis on täna?

-
23.08.2023
Balti Kett andis eestlastele, lätlastele ja leedulastele küll vabaduse, kuid nüüd tuleb taas vabaduse kaitseks koonduda.
© UU

“Vägev ja ülev tunne oli. Rahvas seisis kätest kinni hoides, kohati õlg õla kõrval ja raadiod kandsid üle kõik, mis Toompeal toimus. Ja muidugi Tõnis Mägi ja ”Koit”!

TUNNE oli kõiki meeli valdavalt ülev ja LOOTUS tuleviku osas erakordselt suur… USK tollastesse juhtidesse oli tõeline.

Täna pole sellest enam riismeidki järel. Käes on süvenev lootusetus… Kadunud on viimnegi usk sellesse, et midagi paremaks läheb, sellesse, et meil on Eesti ja eesti rahva huvides tegutsevad juhid, sellesse, et Eestil üldse on lootust eestlaste rahvusriigiks jääda.

Ja Tõnis Mägi on tühistatud. Samuti nagu paljud teised Eesti parimad pojad, kes tänasele kogu võimutäiust omavale poliiteliidile ei meeldi. Ulatuslikum tühistamine saab veel alguse pärast viha/vaenukõne seaduse Refi-riigi poolt vastu võtmist.

Kas keegi suudab ette kujutada, et laulva revolutsiooni, öölaulupidude ja Balti keti ajal oli meil nii palju vihkavat/vaenavat elementi, et oleks vaja olnud seadust nende vastu?

Liberglobaalne Eestis elav ungarlanna Bogata Timar kirjutab Postimehes, et ungarlasena on ta Balti keti pärast kade. Ta on isik, kes kritiseerib vihaselt oma Ungari kodumaad.

Aga Ungari teeb OLULISIMAT, Ungari suudab püsida vabana, vastavalt on ungari rahval ELULOOTUST. Meil, eesti rahval on elulootus kadumas, see võetakse meilt võimulolijate poolt samm-sammult ära.

Võetakse taastamatult, kui me KOHE PRAEGU ei suuda VASTUVÕITLUSEKS mobiliseeruda. Ma arvan, et võiksime suuta. ON AEG!”

Ülla Vähk,
sotsiaalmeedia