Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Veiko Vihuri: projekti SALK ärplemine võib tähendada, et valimistulemusi võltsiti tegelikult kuskil mujal

-
23.08.2023
SALK valimisteks valmistumas.
© UU

Veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri hoiatab, et liberaalse poliitprojekti SALK ärplemine võib tähendada seda, et tänavuste Riigikogu valimiste tulemused võltsiti mujal ja tähelepanu üritatakse tõmmata punasalklastele.

“Olen täiesti veendunud, et seda, justkui oleks SALK toonud liberaalsetele jõududele võidu valimistel, räägitakse üksnes kattevarjuks tegelikult aset leidnud e-hääletuse võltsimisele, mille panid toime teatud riiklikud struktuurid koostöös „liitlastest“ partneritega.

Ja nii tuleb võtta ka Postimehe intervjuud SALKi rahaliselt toetanud ärimehe Sten Tamkiviga.

Mida enam lastakse SALKiga seotud tegelastel avalikult hoobelda, kuidas nemad „võitsid“, seda kindlamad võite olla, et valimistulemused „tehti ära“ hoopis teisiti ja mujal, aga teil tuleb uskuda, et Jüristo & Co. on nii oivalise analüüsivõimega geeniused, et tegid konservatiivid täiesti lolliks.

Võiks ka küsida, miks lastakse keskealisel jõukal valgel mehel ajalehes hoobelda, kuidas ta liberaalse valitsuse pukki pani.

Kujutage ette progressiivsest leerist tõusvat nördimuskisa, kui Parvel Pruunsild (keda ka usutluses mainitakse) räägiks ajalehes vaimustunult, kuidas tema annetused viisid Isamaa ja EKRE valitsusse. Praegu on siiski nii, et Tamkivi jagab aupaistes intervjuusid, ent Pruunsild on uurimise all.

Tamkivi ei varja oma vaateid ja sallimatust EKRE vastu, ja oma rahaga võib ta muidugi teha, mida tahab. Aga peale emotsionaalsete mõttetuste ta ühiskondlikel teemadel midagi kuuldavale tuua ei oska.”