Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mart Helme Kaja Kallasest: sellist topeltmoraali ei saa sallida

-
23.08.2023
Mart Helme

See Kaja Kallase abikaasa juhtum on sedavõrd skandaalne, et keegi ei saa jääda neutraalsele ja äraootavale positsioonile.

Teame, kuidas inimesi on tühistatud tühiasjade pärast: võtame Mustoneni, võtame Kanepi jpt.

Kaja Kallas on meile üle aasta rääkinud, kuidas sanktsioonide rikkumise suhtes peab kehtima nulltolerants. Nüüd selgub aga, kuidas tema enda abikaasa ja abikaasa kaudu ka peaminister ise osaleb sanktsioonidest mööda hiilimises.

Kui Jüri Ratas astus tagasi mingisuguse Porto Franco pärast, kus pole midagi tõestatud, vaid käib lihtsalt üks lõputu protsess, siis siin ei ole mingit kahtlust: Kaja Kallas peab päevapealt tagasi astuma ja lõpetama teiste inimeste süüdistamise Venemaa huvide teenimises.

Ma tean, et praegu käivad juba konsultatsioonid teiste erakondade juhtide vahel, milline positsioon Kallase suhtes edaspidi võtta. Ja see ei hõlma ainult opositsiooni, vaid ka koalitsiooni juhtpoliitikuid.

Kui Kallas peaks siiski jääma veel septembris ametisse, siis võtab Riigikogu korruptsioonikomisjon asja kindlasti koos pädevate juristidega üles.

Teame kõik, kuidas Kaja Kallas on pidevalt pillanud süüdistusi, kuid mis nüüd selgub? Sellist topeltmoraali ei saa Eesti Vabariigis sallida!

 

Mart Helme, EKRE aseesimees