Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valelikul peaministril on üha raskem mülkast välja pääseda, sest asjaosalised ei pea suud

-
25.08.2023
Tõde tõuseb, vale vaob.
© Kuvatõmmis

Süüdimatu ja tuim eitamine ei päästa valetajaid ka siis, kui nad on Reformierakonna liikmed, sest kaasosalised veavad nad ikkagi sisse.

Õhtuleht kirjutab pealkirja “SUURE PAHANDUSE PEATEGELANE: jah, vedasime Venemaale keelatud kaupa” all, et “Peaminister Kaja Kallasele suure poliitpahanduse toonud aresoolipakendite tootja Metaprint juht ja omanik Martti Lemendik tunnistab Õhtulehele, et firma vedas Venemaale sanktsioneeritud materjale. /…/ Märtsis, mil Vene sõdurid mõrvavad Butšas üle 400 inimese, saadab firma Venemaale 31 saadetist.”

“Terve maailm irvitab, mida tsaarinna korda saadab,” kirjutab üks kommentaator. Tõenäoliselt on seda juhtumit märgatud juba kõigi Eesti liitlaste juures – väike “Slava Ukraini”-riik sõjaprintsessiga eesotsas ajas tegelikult äri verise Vene režiimiga.

EKRE poliitik Silver Kuusik kirjutab sotsiaalmeedias: “Seda, et Kaja on Siimu tütar ning võib omada geneetiliselt vassimisegeeni, teadsime me konservatiividena ilmselt kõik. Kui uskuda, et Kaja kogus 31 816 kaasmaalase toetuse, siis ka see ei tee niivõrd kurvaks ja lootusetuks…

Kurvaks ja lootusetuks teeb selle loo kõige rohkem hoopiski asjaolu, et Kaja seotusest tegevusega Venemaal pidi teadma kogu julgeoleku eliit. Sellest lihtsalt vaikiti!

Millest veel vaikitakse? Kus on riigi usaldusväärsus? Kuhu ulatuvad tegelikult need “Kindlad käed”?

Neid küsimusi tekib palju…”

Uued Uudised