Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kui naistele korrutatakse kogu aeg, et lapsed on koorem, siis nad loobuvadki sünnitamisest

-
25.08.2023
Mõnedele on lõbusam käia vabana “geipraidil”, kui kasvatada väikesi järeltulijaid.
© Scanpix

Vasakäärmusliku valitsuse võimutsedes näib Eestis olevat lausa riiklik poliitika see, et naistele (ja ka meestele) sisendatakse narratiivi, et lapsed panevad nad orjusesse, ilma nendeta aga on elu hea ja vaba.

Seda tõestab ka fakt, et perehüvitiste seadusega võeti suurperedel raha vähemaks, riiklik maksupoliitika aga pandi lastetust või väheste laste kasvatamist soosima. Lisaks on antud meeletult leheruumi karjäärinaistele, radikaalfeministidele, lesbiaktivistidele, kliimavõitlejatele ja teistele lastevihkajatele, kes võimendavad lastetuse ideoloogiat.

Kui naised kuulevad kogu aeg, et laste kasvatamine tapab kliimat, nendega ei saa vabalt elada ega karjääri teha, tulevik olevat üldse tume ja riik on lisaks sõjas, siis luuaksegi õhkkond, kus lapsed on koorem.

Kui Siim Kallas oleks kord ajanud oma tütre praegust valitsuspoliitikat, siis poleks sündinud ka tütar Kaja. Või oleks olnud ainult poeg Ülo. Kui Mart Haber ja Taivo Piller isad oleks olnud ka homod, siis poleks praegu ei seda “peret” ega lasteostu.

Lapsed on elu jätkumise alus ja praegu lapsi vihkav poliitika mõjutab negatiivselt nii hääbuvat eesti rahvast kui ka inimesi isiklikult, sest vanaduspõlv tuleb neil veeta üksi.

Mats Õun on öelnud: “Lapsi sünnib vähe, sest femirastid on naised ära tinistanud, et nad pole sünnitusmasinad ja elu peab saama nautida.” Rahvastikuteadlane Jaak Uibu ütleb: “Muutunud on rahva meelsus, mida on väga raske tagasi pöörata ilma  riikliku tahteta. /…/ Palju rohkem soovib tegevvõim viljatute rahvarühmade õigusi tagada, et need saaksid viljatud olla. /…/ Eestis aitab riik kaasa viljatuse ideoloogia kujunemisele.”

Kunagi ehk saavad hukka mõistetud need, kes sooritavad eesti rahva genotsiidi, kusjuures selleks on ka viljatuse propageerimine.
 
Uued Uudised