Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase vassimine pole enam lihtsalt piinlik, vaid haiglane

-
25.08.2023
Kaja Kallas räägib, aga ei tegutse.
© UU

Kuigi Kaja Kallas on alatasa silma paistnud valetamise ja vassimisega, on vastused skandaali ilmsikstulekul isegi tema kohta kohutavad.

See on lihtsalt mõistusevastane, kuidas ta raiub, et ei saa aru, milles tema süü on. Pressikonverentsidelt või intervjuudest võiks võtta „kuldseid“ tsitaate ja visata nalja kui see poleks lihtsalt kurb ja piinlik.

Oma eitusfaasis teeb ta näo, et ta ei tea midagi oma abikaasa äridest, et ta ei saa aru oma rollist jne. Nii võib käituda ainult kõige külmaverelisem küünik või siis on tegemist vaimse probleemiga.

Mitte keegi ei usu enam ammu Kaja Kallast, väljaarvatud Hanno Pevkur või mõni teine marureformierakondlane. Aga nemadki võtavad lihtsalt poosi. Pevkur näeb, et teema on lõppenud. Valitsuseliikmetel polevat pretensioone. „Usun Kaja Kallast“. Halloo! Kaja Kallas on peaminister, mitte keegi Andrus Veerpalu.

Mida rohkem seletab, seda hullemaks läheb.

Ta ütleb, et ei tea midagi, sest on peaminister. Ta ütleb, et ei süüvi abikaasa ärisse, kuid teab sellist pisiasja, et Venemaal on ettevõtte autodel keelatud isegi tankida. Ta ütleb, et pole Venemaaga juba sõja esimesest kuust äri tehtud, kuid ütleb, et see äri lõpetatakse septembris. Kui mingit seost polnud seni Venemaaga, misasi siis septembris lõpetatakse?

Iseküsimus, kust võttis ta 370 000 eurot, et mehe firmale laenu anda. Ilma, et oleks huvi tundnud, kuhu see läheb. „Kui on võimalus, siis ikka annan“.

Läbiv argument valitsuse pressikonverentsil oli „ma olen õnnelikus abielus ja abielus usaldatakse teineteist“. Siis tal enam musti prille ees ei olnud.

Kõigest sellest on juba küllalt räägitud. Ainus ja parim lahendus kogu Eestile on, et Kaja Kallas teatab oma tagasiastumisest. Juba täna! Vastasel juhul ei saa me sellise silmakirjaliku maffiapartei juhtimisel rääkida Eestist enam demokraatlikust ja normaalsest vabast riigist.