Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mida arvatakse Kaja Kallasest ja Eestist nüüd Venemaal ja Ukrainas?

-
25.08.2023
Ka see käepigistus peaks Venemaal veel meeles olema. Putinit külastanud Kersti Kaljulaid upitas võimule ka Kaja Kallase “päikesetõusuvalitsuse”.
© Scanpix

Kui teade Eesti peaministri Kaja Kallase abikaasa äridest Venemaal peaks jõudma agressorriigi ja kallaletungi ohvri rahvamassideni, siis mida võidakse seal mõelda? Sotsiaalmeedia pakub välja järgmist.

Venemaa: “No näe, Kaja Siimujevna ei olegi nii halb, kui lehtede järgi tundus. Karjub küll oma Brüsseli ja Washingtoni isandate juuresolekul, et Ukraina ja Ukraina, aga näe, salaja aitab ikka meie Vladimir Vladimirovitšil ukropide vastu sõda pidada. Jeesti on ikka meie maa, seal räägitakse ju peamiselt vene keeles. Nende naispresident käis ju ka hiljuti meie Isakese juures nõu küsimas ja koostööd pakkumas. Meie Rodina on alati võitja, nagu 1945. aastal, nii ka nüüd, ja tuleb see Baltikum ka meie juurde tagasi, Kallased on ju vanad Nõukogude inimesed.”

Ukraina: “Mida? Eesti aitab Venemaad? Ja see naisterahvas, peaminister, kes meie juures käis, on ise seotud sellega? Oligi see asi liiga ilus, et olla tõsi… Jälle üks reetmine Lääne poolt, tõelist relvastust nad meile ei anna ja peavad salaja sidemeid Kremliga. Mõtlesime, et ainult meil on korruptsioon, aga näe, neil ka see Slava Ukraini. Eestit ei saa enam usaldada… mida nüüd edasi teha?”

Allikas: sotsiaalmeedia