Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

„Elust ja poliitikast“: Kaja Kallas lõhestab ühiskonda

-
26.08.2023
Laadime sisu...

EKRE naispoliitikud Merle Kivest, Helle-Moonika Helme ja Evelin Poolamets võtavad suvepuhkuselt naastes luubi alla selle, mis on „raha sulle-seadused mulle“ skandaali taga ning milliseid poliittehnoloogilisi võtteid kasutas Reformierakond Pere Sihtasutuse vastu?

Riigikogu liige Monika Helme tõdes, et Reformierakond oskab ja tahab kõiki alandada, sealhulgas presidenti. Reformierakonnal on ka väljapaistev oskus vastandada erinevaid elanikkonnagruppe. EKRE naised tõdesid, et Pere Sihtkapitali ründamine oli pahatahtlik infooperatsioon. Pika ajalooga demograafiauuringute mahategemine liberaalide poolt on küüniline katse rahvuse ellujäämise seisukohalt äärmiselt olulise teema uurimist takistada. Selliste uuringute mõtteks on lastetuse juurpõhjuste välja selgitamine ning teada saamine, mida riik võiks paremini teha. Laste saamise teemaline küsimustik oli rangelt vabatahtlik, mistõttu on põhjendamatu solvunute mängimine küsimuste kohasuse teemal, selgitas Monika Helme.

Tartu linnavolikogu liige Merle Kivest tõdes, et lastetuse uuringu vastased lähtuvad teatud ideoloogiatest, mille viljaks on naiste kahanev enesekindlus laste saamisel. Pere Sihtkapitali materdamise kõrval vaikitakse maha, kui palju kulutab riik LGBT-agenda ülalpidamiseks, leidis saatejuht Evelin Poolamets.

Automaks hakkab piirama maal elavate naiste liikumisvabadust ning tekitab ebavõrdsust. Reformierakonna meetodid automaksu rakendamisel viivad lõpuks olukorrani, mida kirjeldab ilmekalt 1990ndate keskpaiga anekdoot. „Sa parem ole meile tänulik, sest me kinkisime sulle just elu“, ütlesid selles 90ndate mafioosod, kui taksojuht hakkas sõidu eest tasu küsima.

(Saade valmis enne Kaja Kallase skandaali puhkemist.)