Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas jõudis naerualusena isegi Vene esipropagandisti saatesse

-
27.08.2023
Laadime sisu...

Eesti peaminister Kaja Kallas jõudis oma häbiväärse ja julgeolekuohtliku skandaaliga mitte ainult Lääne meediasse, vaid ka Vene propagandakanalitesse. Mitte keegi ei suuda teda enam tõsiselt võtta.

Solovjov pilkas teda oma saates mitu pikka minutit, rääkides, et Kaja Kallase abikaasa äri Venemaaga ja Kaja Kallas ise oma raha andmistega äri heaks peaks põhimõtteliselt olema Venemaale vägagi kasulikud sõbrad, olema omad, sest perekond tegutses ju Venemaa heaks. Venemaa majanduse heaks. Seeläbi sõja jätkumise heaks.

“On naine, Eesti naine. Ta mees teeb endiselt äri Venemaal. Tema ütles, et ta enne Solovjovi saadet ei teadnudki, et mul on abikaasa. Pärast sain teada, et on abikaasa ja tal on äri endiselt Venemaal. Ma küsisin abikaasalt ja ta ütles, et ta lõpetab äri seal,” matkis Solovjov Kallast eesti aktsendiga. “Eesti peaminister veab koos abikaasaga väga aeglaselt oma äri Venemaalt välja,” lausus Solovjov venitatult ja viitas sellele, et äkki seetõttu sanktsioonid Venemaa vastu ei tööta. “Jumal, millised valelikud tõprad.”

Igatahes mõnitas ja pilkas Venemaa esipropagandist Kaja Kallase lapsikuid eneseõigustusi mõnuga. Isegi venelastele pole tema seletused adekvaatsed.