Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallasel on võimalus oma süükoormat kergendada, annetades Ukrainale 370 000 eurot “vaba raha”

-
27.08.2023
Kallaste pereäril oleks aeg osa vererahast Ukrainale annetada.
© Scanpix

Kaja Kallas on alates sõjategevuse algusest Ukrainas esinenud nii kodu- kui välismaal tulise Ukraina vabaduse eest võitlejana, kellel pole Ukraina võidu heaks kahju ei sõjakatest sõnadest ega maksumaksja rahast.

Nüüd aga selline piinlik ja häbiväärne prohmakas, kus suurte pooside võtja paljastus vene majanduse toetajana. Iga päevaga ujub pinnale uusi fakte, mis näitavad, et peaminister on valetanud, vassinud ja veelkord valetanud. Vähe sellest, valetamise kõrvalt on ta suutnud tasku pista ka kopsaka kasumi, nii isiklikult “investeeringult” kui läbi perekonna osaluse põlatud äriga tegelevates ettevõtetes.

Siiski on Kaja Kallasel üks võimalus oma häbiväärset süükoormat kergendada. Ta on kinnitanud, et kavatseb edaspidigi peaministrina Ukraina vabaduse eest seista. Selle peaministri asjaga on kuidas on, kuid toetada võiks ta ukrainlaste võitlust tõesti. Anda nii-öelda esimene reaalne panus ülla eesmärgi nimel.

Teame, et proua Kallasel vedeleb 370 000 eurot vaba raha. Kui taoline summa küsimusi esitamata välja laenatakse, siis ei tundu see eriti kriitiline rahavaru olevat. Kindlasti annab see vähem tunda kui oma napist pensionist raha annetanud, konserve kogunud ja sokke kudunud memmekeste puhul.

Niisiis – et veidigi häbi endalt maha pesta, peaks Kaja Kallas annetama selle summa Ukraina riigi heaks. Astumagi kaamerate ette ja teatama, et mina, Kaja Kallas, annetan 370 tuhat eurot Ukraina iseseisvuse heaks. Sajaprotsendiliselt parketikõlbulikuks küll enam ei saaks, kuid mainekahju mõnevõrra leevendaks. Mõistuse, au ja südametunnistusega inimene mõtleks selle suurepärase võimaluse peale.

Kui aga inimene oma kopitama kippuvaid rahapakke luhvtitada ei raatsi ja arvab, et võltsid hüüdlaused on piisav panus – eks see ütle rohkem kui tuhande suhtekorraldaja võltsid kiidukõned.

Uued Uudised