Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Veiko Vihuri: see valelik režiim peab end maksimaalselt diskrediteerima, et selle üdini võigas olemus võimalikult paljudele inimestele selgeks saaks

-
28.08.2023
Selline seisukoht tuleb rahva meelsusesse kinnistada.
© UU

Veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri ütleb sotsiaalmeedias välja mõtted, mida heietavad praegu paljud – ehk ongi parem, kui Kaja “Elektrimolekul” Kallase lapsesuu Reformierakonna mainet ka jätkuvalt kahjustab. Kuigi teisalt, praegu kisub asi sovjetliku totalitarismi suunas, kus NLKP nomenklatuur ajas kommunismimöga ja rahvas oli vait.

Aga Veiko Vihuri ütleb: “Minu arvates võiks Kaja Kallas ikka kangekaelselt ametisse jääda. See valelik ja vaenulik režiim peab end maksimaalselt diskrediteerima, et selle üdini võigas olemus võimalikult paljudele inimestele selgeks saaks ja täiesti tülgastavaks muutuks. Alles siis võiks tulla mingisugune murrang poliitikas, ent mulle tundub, et praegu ei ole see joon veel lähedalgi.

Kui läbikukkunud sõjaprintsessi asemele pannakse näiteks keegi laialt naeratav valge kampsun, siis jätkub business as usual, ainult justkui puhtalt lehelt.

Ma ei tea Toompea seise, ent kujutan ette, et Isamaa ja Kesk oleksid valmis kohe valge kampsuni valitsusse minema, kui neid vaid kutsutaks – ellu viima Reformierakonna poliitikat.”