Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Nüüd hakkas peaminister lihtsalt lolli mängima: täpsustagu Riigikogu komisjonid “päevateema”. See aga on vaid üks: tema pereäri Venemaaga

-
29.08.2023
Kui Kaja Kallas avab suu, siis ta valetab.
© UU

Nagu Kaja Kallas poleks veel ennast halvast küljest piisavalt näidanud, nüüd hakkab ta veel ka lolli mängima, kui kasutada rahvalikku ütlust.

BNS vahendab: “Olen valmis tulema asjaomaste komisjonide ette, aga palun komisjoni ajad eelnevalt kooskõlastada. Ühtlasi juhin tähelepanu, et ei ole aru saada, millest soovitakse rääkida teemapüstituse “Sõjaaegne äritegevus Venemaaga” all,” kirjutas Kaja Kallas Riigikogu esimehele Lauri Hussarile.

“Palun täpsustada teemapüstitust, et oleks arusaadav, millise ministri võimkonda teema kuulub ning kuidas teema arutamine kuulub riigieelarve kontrolli erikomisjoni ja korruptsioonivastase erikomisjoni pädevusse,” lisas Kallas.

Päris huultelt seda vist lugeda ei saa, aga kui püstitada hetke kuumim teema  “Sõjaaegne äritegevus Venemaaga”, siis praegu saab kõne all olla ainult peaministri abikaasa Venemaa-äri ja Kaja Kallase seotus sellega. Ja see teema kuulub ministritest ainult peaministri võimkonda, olles Vene agressorriigi sidemete tõttu ka korruptsioonivastase erikomisjoni pädevuses.

Peaministri kutsumine komisjonidesse kahel päeval oli vähemalt meediale teada juba eelmisel nädalal, Kaja Kallas aga “ärkas” alles siis, kui peaks juba komisjoni ees istuma, ning hakkas küsima: “Millest te üldse rääkida tahate?”

Kaja Kallas ütles teisipäeval Paldiskis, et eelistas Urmas Reinsalu juhitud riigikogu komisjoni ette mineku asemel osaleda uue sadamakai nurgakivi panekul, kirjutab Postimees.

Uued Uudised