Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

No aitäh, sõbrad või kes te seal olite!

-
30.08.2023
Gerli Tali foto

Praegu, kui peaminister on viimse rakuni hõivatud oma valitseja eksistentsi päästmisega ja p.resident hingepõhjani solvunud, et talle ei antud lisaraha, tekkib küsimus – kes siis tegeleb Eesti vahetus läheduses toimunud ulatusliku droonirünnaku teemaga Venemaa sõjalise objekti vastu?

Kes seda rünnakut ka ei korraldanud, on ta ohustanud Eestit. Koos arusaadavate sõjaliste eesmärkidega võib see operatsioon olla ka provokatsioon Eesti kiskumiseks sõjalisse konflikti. Et seltsis segasem ja äkki NATO ka sekkub Ukraina sõtta.

Kui seda tegid ukrainlased, siis see ei ole just kõige tänulikum žest vastuseks Eesti suurele abile ja eestlaste jäägitule sõprusele. Huntki oma uru ümber ei murra, aga siin rünnati eesti hundi kodu kõrval karu.

Peaminister või p.resident oleksid pidanud juba helistama president Zelenskile ja paluma mitte seada Eestit löögi alla.

Postimees vahendab:

„Vene propagandist Vladimir Solovjov süüdistas Pihkva sõjalennuväljale möödunud ööl tehtud droonirünnakus Balti riike ning kutsus Baltimaid Maa pealt ära pühkima. Solovjovi sõnul tõusid Pihkva lennuväebaasi rünnanud droonid suure tõenäosusega õhku Balti riikide territooriumilt, misjärel esitas ta üleskutse Baltimaid rünnata. „Hävitage see kuradi Baltikum! Pühkige see Maa pealt ära,“ räuskas propagandist, kandes samal ajal pusa kirjaga „CCCP“, mis on Nõukogude Liidu venekeelne lühend.

Meil istub juba mitu kuud kinni ametlikult registreeritud eesti erakonna juht Aivo Peterson, kes käis Venemaa poolt okupeeritud Donetskis, millest ilmselgelt oli teadlik FSB, mis seda ka toetas.

Verejanulise fašisti Solovjovi hea kolleeg ja püsiautor, keskerakonna aseesimees Yana Toom käis ka lausa Eesti võimude poolt väljasaadetud suure staažiga putinisti ja provokaatori Paljamari juures, keda nimetas oma õeks. Kindlasti FSB teadmisel.

Äkki peaks Toomi mõneks ajaks kinni pidama, nagu Petersoni, et selgitada välja, millega Toom üldse tegeleb? Ja algatada Toomilt kahtlasel teel saadud kodakondsuse äravõtmise protseduuri. Solovjov on tema võõrustaja ja mõttekaaslane. Toom soovitas ETV juhtkonnal teda lausa palgata. Meest, kes nõuab Balti riikide maamunalt pühkimist.

Nii Toom kui Solovjov töötavad pidevalt Eesti riigile vastu. Toom on ilmselge julgeolekuoht Eestile.

Ivan Makarov