Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Sõerd Terevisioonis: määä, bäää, äää, mnjaa… Erinevus aina rikastab: Soomes on esimese poolaastaga vägistatud 156 last. „Koos“ vennastus Lalliga, nähti unes Suwalki koridori hõivanud juudikääbust. Roosiaias söödi ära kaks Lääneranna kooli. Leningradi oblastis kordus „Viimse reliikvia“ kulminatsioon

-
31.08.2023
“Lapsed on meie tulevik, meie kallid kalamaimikud!”

Täna oli ETV Terevisiooni külaliseks väga suu peale kukkunud pähklipureja Aivar Sõerd. Sattusin sellele kohale, kui saatejuht küsis, miks ministrite kärpeettepanekud salastati ja mis tema ehk Sõerdi enda mõtted oleksid – kust võiks kärpida.

Mõtted olid järgmised: „Määä! Bäää! Ääää! Mnjaaa! Ujäää! Hämäää! Vääää!“ ja nii kümme minutit jutti.

Kui sealt kõik need „ääd“ välja lõigata, selguks, et Sõerd ei öelnudki midagi.

Milleks tuli?

+ + + + + + +

Soomes, nagu teada, erinevus rikastab erilise hooga: nagu teab riigi statistikakeskus, vägistamiste arv selle aasta jaanuarist juunini kasvas 2022. aasta esimese poolaastaga võrreldes 20,5%!

Kokku on laekunud 901 avaldust vägistamise kohta, mis on 102 võrra rohkem, kui möödunud aasta samal perioodil.

Sealhulgas vägistati 156 last!

Loomulikult ei rõhutata Soome statistikakeskuse aruandes, kes vägistab soomlaste lapsi.

Aga me teame seda. Ja me ei tohi lubada Kaja Kallase valitsusel lubada riiki neid, kelle usu- ja rahvustraditsiooniks see on.

+ + + + + + +

Erakonna Koos/Вместе üks liidreid Ivanov paiskas eile youtube’i peaaegu poolteist tundi kestva videosilla Venemaa-Hispaania. Ühel pool Ivanov ise, teisel pool eesti kunstnik Neeme Lall abikaasaga.

Ivanov ajas oma traditsioonilist iba Eesti paljurahvuselisest rahvast, sellest, kuidas tema, Ivanov, armastab oma väikest kodumaad, et KaPo on NKVD, et Eesti võimud varem või hiljem maksavad rängalt oma kuritegude eest – see oli muidugi täiesti väljakannatamatu kümneid kordi kuuldud verbaalne pidamatus. Kui ta ka ise usub kogu seda jama, siis otsigu seal Venemaal kohe abi.

Härra savisaarlane Lall, kes pikemat aega sõimas Eestit fašistlikuks riigiks ja lubas, et Venemaa hõivab Eestit niikuinii, kes maalis isegi vene tanki maastikul, mis kõik meenutas värske lehmakoogi sisse pillatud vene lasteaialaste militaarset mänguasja, oli seekord üllatavalt mõõdukas ja ettevaatlik oma laialivalguvates ütlustes ja rääkis mitte vene keeles, nagu alati, vaid eesti keeles, mis oli ilmselt Ivanovi palve, kuna Koos liider tahtis teha saadet ka eestlastele.

See-eest härra Lalli abikaasa rääkis vene keeles ja pajatas oma prohvetlikust unest, kus talle ütles mingi hääl, et mine Eestisse, ta nägi mingit redelit, ronis kuhugi, kus märkas sõjalennukeid, rattad ülespoole, ja lõpuks sattus Tallinnasse tänavale Короткая нога (Lühike jalg). Kunstnikuproua tahtis siseneda, pidades seda Suvalki koridoriks, aga seal seisis ortodokssest juudist kääbus, kes vibutas naise suunas ähvardavalt näppu ja sulges ukse, jättes vaid 10 sm pilu.

Selle alusel järeldati saates, et varsti hõivab Venemaa Suwalki koridori.

Kodanikud, kel on teatud laadi probleeme ja keda ei võeta millegipärast vastu päris hullumajja, pöörduge partei „Koos“ poole.

Aga seda oligi oodata, et „Koos“ varem või hiljem ühineb Lalliga. Ja kui varem oli Petersoni-Ivanovi seltskond tragikoomiline, siis nüüd on Koos lihtsalt ja jäägitult koomiline. Kui inimesed näevad unes pisikesi Suvalki koridori hõivavaid ortodoksseid juute, on asi ikka paganama naljakas. Võib-olla mitte küll juudi kogukonna jaoks, kes võiks teha avalduse.

+ + + + + + +

Hea, et peaministriga seotud ülipiinliku rahvusvahelise skandaali keerises Delfi ei unusta ka ennast praegu Robyn Hoodi ja Kaja Kallase ohvrina näidata püüdvat p.residenti, kes kuulutab välja rahvavaenulikud seadused hulgi ja siis hakkab kisama, et talle lisaraha ei anta.

Lugu kannab pealkirja „Presidendi 20. augusti vastuvõtt läks maksma 85 000 eurot. Osa arveid tasutakse ettevõtjate rahadega“.

Sisuliselt müüs p.resident kutseid raha eest – kui peol viibinud ärimehed maksid kolmandiku kuludest, siis selle eest neid kutsutigi?

„Kantselei kommunikatsiooniosakonna juhataja Mariann Sudakov ütles Delfile, et vastuvõtu maksumus oli tänavu umbes 85 000 eurot. Mullu oli see summa 84 700 eurot, aga tunamullu ligi 51 000 eurot. „Riigipea on soovinud tänada vastuvõtule kutsumisega suuremat hulka inimesi, seetõttu on ka külaliste arv viimasel kahel aastal olnud suurem kui varasemalt. Näiteks tänavu oli külalisi veidi enam kui 400 võrra rohkem kui üle-eelmisel aastal,“ selgitas Sudakov tausta,“ kirjutab Delfi.

Eks selle raha eest saaksid terve aasta töötada kaks Lääneranna vallas fašistlike mölakate poolt kinnipandava kooli suurust õppeasutust. Kaks meie lastega kooli – või paabulindude ja pingviinide söökla-jookla Roosiaias. Valik on tehtud.

Huvitav, aga kui mõne aja pärast tuleb välja, et mõne p.residendi peoks raha andnud ettevõtja taust on kahtlane, ta pesi raha või tarnis Venemaale sõjatööstusele ukrainlaste tapmiseks vajalikke kaupu, nagu tegi Kaja Kallase mees peaministri enda rahalisel toel? Mis siis saab?

Ah? Mis saab siis?

Kas Alar Karis oleks saanud 85 000 euro eest ära käia Austraalias? Kindlasti, kui ei oleks sinna lennanud seitsme lennukiga. Sest tal on riigi poolt palgal seitse autojuhti, nii et ta ongi harjunud suurte voorimeeste arvuga.

Aga kunagi meenutame me veel praegust kukkurpresidenti heldimusega, sest rahva poolt mittevalitud isikute isu kasvab vastuvõttudel süües. Tunamullu 51 000 eurot rooside nuusutamise eest, tänavu juba 85 000. Mis saab edasi, jube mõeldagi. Nagu elaks Kadriorus mingi täitumatu hiigelpuuk.

Ja ikka veel piinlik ei ole!

+ + + + + + +

Peterburi lähistel asuva Kirovi rajooni politsei otsib pühasid säilmeid.

Eile õhtul tuli politseisse Kirovskis asuva Ristija Johannese, Issanda Eelkäija Joann Predtetša pea maharaiumise kiriku psalmilaulja, kes teatas, et eile päeval oli keegi röövinud kapsli Püha Nikolause säilmete osaga.

See meenutab „Viimse reliikvia“ finaali, kus kast säilmetega vastu kivipõrandat puruks visatakse.

Kirovskis igatahes algatatakse kriminaalasi.

Ivan Makarov