Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jürgen Ligi avalik hügieen oli ka Kremli programmiline rünnak Kaja Kallase vastu

-
01.09.2023
Aeg teeb oma töö…

Riigikogu liige, reformierakonna veteranpoliitik Jürgen Ligi otsustas, et oma esimehe parim kaitse on rünnak. Ja loomulikult EKRE vastu. Et äkki jälle avitab.

Sedapuhku ei kirjuta Venemaa rahade suurpesu eest väidetavalt vastutav poliitik sellest, et Prigožini viimased sõnad olid pühendatud EKRE-le. Et igatseb, armastab, põleb ja kukub. Võib-olla ei kirjuta sellepärast, et härra Ligil puudub igasugune fantaasia. Tema ettekujutusvõime võimsaimgi solksatus suudab sünnitada ainult Kremli torni hologrammi ja mausoleumi. Võib-olla näeb ta unes Putinit, kuidas too surub Kaljulaidi kätt. Võib-olla nutab Ligi sellepärast peenikese häälega teki all, nagu õhtujäätisest ilma jäetud marakratt. Kes teab.

Postimehes ilmus täna „Jaroslavna itk“ vol.329 ehk „Ligi: Kallase juhitava valitsuse kõigutamine on Kremli huvides“. Huvitav, kelle huvides oli Jüri Ratase juhitud valitsuse kõigutamine? Äkki siis Minski huvides? Mõlemad ju Kremli seisukohalt Eesti natsionalistlikud ja fašismi rehabiliteerivad valitsused.

Kogu Eesti kindlasti mäletab, kuidas härra Ligi parlamendi videoülekandes oma genitaale kraanikausis pesi. Oli see Peskovi intriig? Või Volodin, kes on teatavasti lilla, kasutas Jürgen Ligi õilsaid hügieeniprotseduure selleks, et heita vari Kaja Kallasele? Mille vari see siis oli?

Kui Mart Helme ütleks eetris kogemata, et Eestis on täna külm ilm, hakkaks Ligi tõenäoliselt samamoodi podisema. Et jälle Kremli jutupunktid. Et Helme tahab meie liberaale Siberisse saata. Et EKRE hirmutab rassistlikult neegreid, et need ei tuleks nii külmale maale, nagu Eesti. Et Helme kurtis külma ilma üle, kuna tahab osta Lähtrusse vene gaasi. Et ekrelane ässitab eestlasi soojendama end sanktsioonialuse vene viinaga. Jne.

Kuna Jürgen Ligi Postimehele saadetud lugu on sumbuurne ja spetsialiseeritud kitsalt EKREle, kuigi Kaja Kallase lahkumist areenilt nõuavad ka teiste erakondade poliitikud ja peavoolumeedia reformierakonna meelsed ajakirjanikud, siis võttis Postimees loo mõtte kokku järgnevalt:

„Skandaal peaminister Kaja Kallase (RE) abikaasa Arvo Halliku äritegevuse pärast on saanud Eesti riigi ja rahva peateemaks ning poliitiline möll selle ümber on Kremli programmiline eesmärk, mida vahendab Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), leiab reformierakondlasest riigikogu liige Jürgen Ligi (RE).“

Mulle jällegi tundub, et Jürgen Ligi samuti vahendab mingisuguse idioodi mõtteid. Huvitav, kes see idioot võiks küll olla. Ega ometi tema ise.

Nii et mida küll ei saadaks korda praeguse peaministri mees, kellele Kaja Kallas laenas Venemaaga äritsemiseks 350 000 eurot, kõik see on tabu. Kui ta näiteks tarniks Venemaale uraani või vahendaks ukrainlaste lapsi Venemaa rikkuritest lõbusatele onudele, ei tohiks sellest rääkida, kuna tegemist oleks ju „Kremli programmilise eesmärgi“ täitmise ehk KK istmikualuse kõigutamisega. Kui Siim Kallas läheks panka röövima (see ei ole vihje Põhja-Eesti pangale ja VEB-fondile), ei tohiks sellest iitsatada, muidu me viiksime ellu Kremli poliitikat. Ja eesti politseinikud, kes üritaksid pangaröövi takistada, oleksid sisuliselt Krimmi hõivanud „rohelised mehikesed“. Kes viisid ellu Kremli agressiivseid plaane.

Tegelikult see, mis toimub meie ühe vanima poliitiku Jürgen Ligiga, on masendav. Aeg on halastamatu.

Äkki head erakonnakaaslased võtaksid veterani oma šefluse alla.

Ivan Makarov

«Кокос» – ум, честь и ужин маленькой советской психиатрической больницы