Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rahvas nõuab Kaja Kallase tagasiastumist

-
01.09.2023
Kaja Kallas
© Uued Uudised

Keskkonnas rahvaalgatus.ee on kogutud  peaminister Kaja Kallase tagasiastumiseks üle 25 000 allkirja.

Saatetekstis on kirjutatud: „Eesti rahvas soovib Kaja Kallase umbusaldamist ja tema tagasiastumist. Kaja Kallas rõhub väga oma praegustes sõnavõttudes toimivale perekonnale ja usaldusele, kuid samas väidab, et ei tea oma abikaasa äritegevusest mitte midagi. Siinkohal jääb kahtlus, et toimiv see abikaasade liit pole. See on aga puhtalt nende enda eraelu. Küll aga on võtmesõnaks usaldus – meie kõigi jaoks. Rahvas ei saa usaldada isikut, kes on sellises keerulises olukorras ääretult ebaeetiliselt käitunud.

Meil on Ukraina ja Venemaa sõjalise olukorra tõttu väga paljud kodanikud -ettevõtjad/naised/mehed/emad/isad jne pidanud ümber orienteeruma, et elus püsida. Meie kui lihtsa rahva “rihmad” on üsna pingul seetõttu, sest peame kuuletuma ministri Kaja Kallase otsustele. Nii oleks pidanud ka Kaja Kallas oma abikaasaga tegema. Seadused kuuluvad kõigile täitmiseks. Ei saa jääda uskuma lugu, kus üks abikaasa ei tea teise tegevusest mitte midagi.

Eesti rahval on igati asjakohane nõuda juhtumit arvesse võttes Kaja Kallase tagasiastumist, seoses usaldamatusega. Ka varasemalt on Kaja Kallas jäänud rahvale silma väga ebasündsate ütlemiste ning sõnavõttudega – solvamised, üleolevus, mõistmatus, ebaviisakas käitumine, suhtumine. Kaja Kallas on isiklikult rahvast solvanud. Kaja Kallase poolt juhitud valitsus ei esinda eesti rahvast, ta eirab meie arvamusi, soove, ettepanekuid.

Rahvas ei usalda Kaja Kallase tegevust peaministrina. Me ei soovi, et Kaja Kallas meid peaministrina esindaks ja sellega Eesti mainet ja rahvast häbistaks. Me nõuame peaministri tagasiastumist!“

https://rahvaalgatus.ee/initiatives/af57e807-aad7-4d27-9528-a1a966ee488a

Riigikogule saad koostada ja esitada vähemalt 1000 allkirjaga pöördumise ning jälgida, mis algatusest edasi saab.

Eile nõuti Kaja Kallase tagasiastumist ka EKRE korraldatud piketil Stenbocki maja ees.