Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Riigikogu segakoor “Ood e-valimistele”

-
04.09.2023
Laulupidu
© Scanpix

Kuna mainimisväärseid uudiseid viimasel ajal üldse ei ole, tõi ERR eesti rahva ette toreda olupildikese äsja koorunud Riigikogu segakoorist.

Liitun progressiivsete ja positiivsete kodanikega, kes leiavad, et lauljad on tublid ja lauldi täitsa hästi. Tuline õigus! Mudilaskooride kategoorias oleks nende sooritus kõva keskmine. Kuidas siis mitte heldida, kui näed, kuidas noored laulusõbrad kohmaka entusiasmiga muusika taktis õõtsuvad ja sätivad suu ilusti kandiliseks, nagu õpetaja käskis. Kollektiivil on plaanis suisa järgmise laulupeo VIP- looži jõuda, nagu mainis eriti hingelise häälega laulev kooriliige Lauri. Ja miks mitte, miks ka mitte! Eriti kui arvestada, et kollektiivil on soliidne sponsor eesti maksumaksja näol.

Veel hakkas silma, millise mitmekesisuse on meie Riigikokku toonud muditud meedia ja manipuleeritud valimissüsteem! Kui meil oleks igavalt aus massimeedia ja puuduks maailma kõige eesrindlikum e-valimisserver, siis heal juhul 2 inimest 14-st oleks Riigikokku pääsenud. Mis segakoorist saaksime sellisel juhul rääkida? Nii et kõik on tore. Noor kollektiiv võiks endale lausa nimeks võtta “Ood e-valimistele”, et vääriliselt tähistada võitu ajale jalgu jäänud maailma üle.

Muidugi leidub kahjureid ja urgitsejaid, kes küsivad, kas Riigikogu liikmetel pole targemat teha. Muidugi on! Progressiivsel riigivõimul on hädasti vaja poolautomaatseid operaatoreid, kelle sõrm liigub õigele nupule kiiremini kui vesterni püstolikangelasel. Kui parajasti ei ole nuppu, mida litsuda, miks siis mitte laulu abil maailma rõõmu külvata? Rohkem positiivsust, kodanikud! Julge lauluga helgesse tulevikku!

 

Karl-Olaf Rääk

 

Loe lisaks:

https://menu.err.ee/1609087499/lauri-hussar-riigikogu-segakoorist-meie-kindel-soov-on-minna-jargmisele-laulupeole