Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas kurtis, et opositsioon segab teda valitsemast

-
08.09.2023
Kaja Kallas

Reformierakonna esimees ja peaminister (jah, ta on seda ikka veel!) Kaja Kallas, kes on varem hädaldanud, et kriisid ei lase teda üldse valitseda, kurtis nüüd, et teda segab opositsioon, tal vaja riigieelarvega tegeleda, aga nüüd vaja oma laenulepinguid lehvitada.

End ainuvalitsejaks pidav Kallas rääkis valitsuse pressikonverentsil, et opositsioon ei julge teda umbusaldada ning selle asemel üritab peaministrit kiusata ja segada, et tal närvid üles ütleks ja ta ise tagasi astuks.

Lisaks ei saa ta ikka veel aru, et sõja ajal agressorriigiga äri ajamise soosimine ja oma sõnadele vastupidiselt tegutsemine ning vassimine ei ole aktsepteeritav.

“Ma olen mõelnud, mis ma neile inimestele olen halba teinud? Mina omast arust üritan Eestile head teha,” mängib süüdimatu peaminister jätkuvalt ullikest.

Kogu selle piinliku loo juures on iseloomulik, et Kallas on hakanud enda süüd tagasi ajades otsima vigu teistes, justkui need teeks tema praegused teod olematuks.

Iseäranis peab vajalikuks pidevalt tuua välja EKRE, võrrelda end näiteks EKRE esimehe Martin Helmega (keda ta ühes intervjuus nimetas endise väikese natsipartei juhiks) ja juhtida pidevalt jutt EKRE, Isamaa ja Keskerakonna valitsuse probleemidele, justkui oleks sellel kõigel tegu praeguse kobarkriisiga, kus segunevad ühelt poolt moraalitus ja valetamine ning teisalt otsene majandustegevus agressorriigiga.

Kui ta ei saa aru või ei taha aru saada, et peaministrile ongi kõrgendatud nõudmised, siis tõmmaku oma lakitud küüned peaministri tooli nahkpolstrist viimaks välja.