Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sogane peaminister “ei mäleta”, et puhkas alles kuu aega tagasi

-
09.09.2023
Kaja Kallas
© Scanpix

Eesti riiki juhib peaminister, kel on mäluga murettekitavalt väga tõsised probleemid. Teine, märksa tõesem ja samal ajal ka üldteada variant on see, et ta on platooniline ehk haiglaslik valetaja. Kolmas võimalus on lihtsalt hale püüd üldsuselt kaastunnet nuruda, kuigi see ei lähe talle nii väga meeldiva „raudse leedi“ või „sõjaprintsessi“ kuvandiga kokku. Seega jäävad järgi ikkagi totaalsed mäluprobleemid.

Asi selles, et Eesti ajaloo ühte suurimasse poliitilisse skandaali mässunud Kaja Kallas andis Kreeka ajakirja Vogue septembrikuisele numbrile intervjuu, kus ta ütles, et ta ei mäleta, millal ta viimati puhkas või puhkuse võttis.

Vabariigi Valitsuse koduküljelt võib aga must-valgelt lugeda, et peaminister Kaja Kallas puhkas alles napilt kuu aega tagasi.

Vastates küsimusele, millisena näeb peaminister oma tulevikku poliitikas, möönis ta, et on läbi elanud raskeid aegu. „Võib-olla ütlen seda praegu sellepärast, et ma ei mäleta, millal viimati puhkasin või puhkuse võtsin, aga võin ette kujutada oma elu ka pärast poliitikat: uue kraadi omandamine, lugemine, lihtsa igapäevaelu elamine,“ nentis Kallas.

https://elu24.postimees.ee/7850737/peaminister-kreeka-vogue-ile-antud-intervjuus-voin-ette-kujutada-oma-elu-parast-poliitikat-aga-abikaasa-seda-nagemust-ei-jaga

Vabariigi Valitsuse koduküljelt võib lugeda, et Kaja Kallas puhkas alles väga hiljuti – 17. juuli – 9. august. Lisaks on ta sel aastal olnud puhkusel paar päeva juunis, samuti 13. – 28 aprill, ning enne seda 23. detsembrist kuni 4. jaanuarini.

https://valitsus.ee/peaminister-kaja-kallas-puhkusel-8